Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 21. Bölümde Yaşananlar! Fekeli Her Şeyi Öğreniyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 21. Bölümde Yaşananlar! Fekeli Her Şeyi Öğreniyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nin heyecanla beklenen yeni bölümü ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde, Demir ile Hünkar hanımın arası açılıyor ve Demir evi terk ediyor. Öte yandan Haminne Fekeli’ye, geçmişle ilgili Fekeli’nin içini rahatlatan gerçekleri anlatıyor. Bir Zamanlar Çukurova 21. bölümde yaşananlar! Fekeli her şeyi öğreniyor.

Bir Zamanlar Çukurova oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Fekeli Her Şeyi Öğreniyor!

Hünkar hanım oğlunun gidişini kabullenemiyor. Tüm çiftlik işleri ile tek başına uğraşmak zorunda kalıyor. Züleyha hala Yılmaz için gözyaşı döküyor. Hünkar hanım her fırsatta Fekeli ile buluşup dertleşiyor. Fekeli’den aşk itirafları geliyor. Yayınlanan son bölümde Yılmaz Müjgan’a evlenme teklif etmeye hazırlanıyor. Bir Zamanlar Çukurova’nın son bölümünde başka neler yaşandı.

Bir Zamanlar Çukurova 21. bölümde yaşananlar!

Demir, annesine Sait’in katili olduğuna inandığı için sinirleniyor ve evi terk ediyor. Züleyha ile bir otele yerleşiyorlar. Züleyha’ya bir villa yaptıracağını ve orada yaşayacaklarını söylüyor. Haminne kayıp oluyor. Tüm konak her yerde onu ararken o Fekeli’nin yanına gidiyor ve Fekeli’ye, Hünkar’ın Ali Rahmet’i sevdiğini babasına söylediğini bu yüzden babası odaya kitlediğini ve Yamanların Adnan ile evlendirdiğini anlatıyor. Fekeli, şimdiye kadar aşkını itiraf edemeyen Hünkar’ın da 40 yıl önce onu sevdiğini anlıyor.

Müjgan’dan Yılmaz’a Tepki!

Yılmaz ve Müjgan hastanede iken, karısını dövüp komalık eden ve sonra hastaneye getirilen adamın hayatını kurtaran Müjgan’a, Yılmaz neden kurtardığını sorguluyor. Yılmaz, başına gelen olaylardan sonra zulüm eden insanlara karşı merhametli davranamıyor. Müjgan, kendisinin bir doktor olduğunu, ayrıca kimin yaşayıp kimin öleceğine kendisinin karar veremeyeceğini söylüyor ve ona biraz kırılıyor.

Yılmaz, Müjgan’a yüzük alıyor!

Yılmaz halen Züleyha’yı unutmuş değil. Ama kendi ile gerçeklerle yüzleşmeye başlıyor. Yılmaz, Müjgan için yüzük alıyor. Müjgan , Yılmaz’la buluşacağı yemek için hazırlanıyor ve tam çıkacakken kapının zili çalıyor ve Müjgan kapıyı açtığında çok şaşırıyor. Yılmaz, buluşacakları yerde bekliyor.

Hünkar hanım atı ile dışarı çıkıyor ve attan düşüyor. Baygın halde yerde yatan Hünkar hanımı bulabilecekler mi?

 Bir Zamanlar Çukurova 21. Bölüm 2. Fragman İzle! Fekeli ve Hünkar Yakınlaşıyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler