Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 5. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Umay Hayat'a Yıldırım Gerçeğini Anlatacak...

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 5. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Umay Hayat’a Yıldırım Gerçeğini Anlatacak Mı?

Star Tv’nin yeni dizisi Kardeş Çocukları reytinglerde ilk sırada yer almaya devam ediyor. Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizisinin 5. yeni bölümü 24 şubat pazar akşamı ekranlara gelecek. Bu arada, dizinin yeni bölümüyle ilgili detaylar gelmeye başladı. Kardeş Çocukları 5. bölüm 2. fragmanı izle! Umay Hayat’a Yıldırım gerçeğini anlatacak mı?

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Umay Hayat’a Yıldırım Gerçeğini Anlatacak Mı?

Kardeş Çocukları dizinin yayınlanan 4. son bölümünde Yıldırım Ümran’la karşılaşmış, onu tanımış ve hatta ismi ile seslenmişti. Merakla beklenen yeni bölümle ilgili bilgiler gelmeye başladı. Yıldırım ve Umay karşılıklı görüşüyor. Ümran’a birlikte yaptıkları ihanetten bahsediyorlardı.

Dizinin yayınlanan yeni fragmanında, Umay Ümran’a, Hayat’ın çektiği videoyu izletiyor. Hayat videoda annesinden nefret ettiğini,  yıllardır öz teyzesine yılan diye bahsettiğini ve kendisinden yıllarca teyzesini sakladığı için onu affetmeyeceğini söylüyor. Hayat ayrıca artık hep birlikte bir aile olmayı istediğini söylüyor. Ümran, elinde çantasıyla kızının yanına giderken, Yıldırım ile karşılaşıyor onunla görüşmek dahi istemiyor. Yıldırım, Ümran’ın peşinden koşup kendisini dinlemesini söylüyor.

İşte 5. bölüm 2. fragman..

 

Kardeş Çocukları 4. BölümdeYaşananlar!

Umay, Yıldırım’ı karşısında görünce donup kalıyor. Hayat’ı gitmeye ikna edemiyor ama kendisine benzetmekten de geri kalmıyor. Beraber bir davete katılıyorlar ve o davette Yıldırım’da gelir. Hayat’ın yine panik atağı tutar. Yıldırım, Hayat’a yardım eder ve arabasına bindirir. Hayat sürekli teyzesinin imajını zedelemekten endişe duymasından şüphelenen Yıldırım, ona annesinin nerede olduğunu sorar.

Ümran kızının yanına İstanbul’a gidiyor!

Ümran, köyde kızı ile ilgili haberler geldiğini duyar duymaz hemen harekete geçer ve İstanbul’a gider. Ümran, kızının Umay’a benzemesinden hatta onun kuklası olmasından korktuğu için gururunu bir yana bırakıp İstanbul’a kızının yanına gider. Orada bir kapıcılık işi ayarlayıp kızını almaya gider. Hayat, o lüks hayata çabuk adapte olmuştur. Ümran, kızını alıp kapıcı dairesine götürüyor ama Hayat, teyzesinin yanına gitmek için bir plan yapıp gazetecileri çağırıp annesinin işten kovulmasını sağlıyor. Ümran artık pes eder ve teyzesinin evine birlikte gidiyorlar. Umay’ın evinin önünde, Yıldırım ile karşılaşırlar ve Yıldırım Ümran’ı tanır ve ismiyle seslenir.

Kardeş Çocukları 5. Bölüm 1. Fragman Geldi! Umay’ın İtirafı Ne Olacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler