Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 6. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Yıldırım Ümran'dan Af Diliyor!

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 6. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Yıldırım Ümran’dan Af Diliyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Kardeş Çocukları merakla beklenen 5. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin bu bölümünde, Umay ve Ümran çekişmesi devam ediyor. Ümran, kızı için geldiği kız kardeşinin evinden gitmeye Hayat’ı bir türlü ikna edemiyor. Yıldırım, Ümran’ı gördükten sonra bir an olsun aklından çıkmıyor ve onunla konuşmak için fırsat kolluyor. Kardeş Çocukları 6. bölüm ilk sahne yayınlandı! Yıldırım, Ümran’dan af diliyor.

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Yıldırım Ümran’dan Af Diliyor!

Kardeş Çocukları dizisinde yayınlanan son bölümüne, Hayat, Yıldırım’ı annesinin ve teyzesinin tanıdığını anlıyor ama kimse bir şey anlatmıyor. Bu arada Cemal, Umay’ı elindeki koz ile tehdit etmeye devam ediyor. Reşat ile Umay’ın evliliği ise tehlikede.

Dizinin 6. bölüm ön izlemede; Yıldım, sonunda Ümran’ı konuşmaya ikna ediyor. Ümran’a üzgün olduğunu, kızıyla birlikte yaşamak zorunda kaldığı her şey için ve geç kaldığı için özür diliyor. Ümran, ona karşı öfkelidir hala geçmişte yaşadıklarını unutamamıştır. Ümran, Yıldırım’a tokat gibi bir cevap verir. Yıldırım ile Ümran’ın konuşmalarını Volkan duyuyor.

İşte 6. bölüm ön izleme..

Kardeş Çocukları 5. son bölümde yaşananlar!

Yıldırım, Ümran’ı ilk gördüğü andan itibaren kendini toplayamıyor. Umay, Yıldırım’ı arayıp buluşmak istiyor ve buluşuyorlar. Ümran ve Hayat’ın yakında kendi evlerine gideceklerini söylüyor. Yıldırım’ın bu kadar Ümran’ı merak etmesinde de rahatsız oluyor. Yıldırım, Volkan’la buluşup onlar hakkında sorular soruyor ve gidecekleri zaman kendisine haber vermesini istiyor.

Umay, ablasıyla konuşup Yıldırım olayından herkezin şüphelendiğini bir kaç gün kalmasını istiyor. Ümran kabul ediyor ama müştemilatta kalıyor ve onun bir lokma ekmeğini yemiyor.

Umay ile Reşat’ın evliliği sallantıda!

Reşat, Yıldırım ile konuşup Almanya’ya gideceğin bahsediyor ve ondan tavsiyeler alıyor. Reşat, bir kaç günlüğüne iş gezisi diye Almanya’ya muayene olmaya gidiyor ve giderken Umay’a döndüğü zaman boşanma işini konuşacağını söylüyor.

Yıldırım Hayat’ın başına gelenleri öğreniyor!

Yıldırım, Reşat’la konuşurken Hayat’ın yaşadığı kötü olayı öğreniyor. Yıldırım, sonunda Ümran’ı yalnız yakalıyor ve kendisini dinlemesini söylüyor ve sonunda onu dinlemeyi kabul ediyor. Ümran, üzerinden yıllar geçmesine rağmen sevdiği adamla kız kardeşinin kendisini aldatmasını hazmedemiyor.

 Kardeş Çocukları 5. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Umay Hayat’a Yıldırım Gerçeğini Anlatacak 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler