Ana SayfaDizilerVurgun 4. Bölüm 4. Fragman İzle! Kemal Amcasının Günlüğünü Bulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Vurgun 4. Bölüm 4. Fragman İzle! Kemal Amcasının Günlüğünü Bulabilecek Mi?

Fox tv ekranlarının sevilen dizisi Vurgun ilk üç bölümü ekranları geldi. Kısa bir zaman içerisinde büyük bir izleyici kitlesine ulaşan dizi reytinglerde ilk sırayı almayı başardı. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü 27 şubat çarşamba akşamı ekranlara gelecek. Kemal amcasının günlüğünün peşine düşüyor. Kemal, amcasının günlüğünü bulabilecek mi? Vurgun 4. bölüm 4. fragman izle!

Vurgun Dizisi Oyuncu Kadrosu ve Karakterleri

Kemal Amcasının Günlüğünü Bulabilecek Mi?

Vurgun dizisinin yeni bölümünde, Kemal, Reyhan’la konuşmak için onun yanına gider. Reyhan, hiç kimsenin eli eline değmediğini gözyaşları içinde açıklar. Aslında, Kerem’in çok hasta olduğunu için Vedat’la evlendiğini anlatır. Kemal, artık tüm sırları öğrendiğini sanıyor ama ondan saklanan daha çok sırlar vardır.

Vurgun 4. bölüm 4. fragmanda; Vedat, Reyhan’a ‘Ya o adam bu bahçeden gidecek ya da , sen benim karım olacaksın’ diyor ve iki gün mühleti olduğunu söylüyor. Reyhan da ona tokat atıyor. Kemal, Asya’ya amcasının her şeyi yazdığını, kendisinden saklanan bir değil bir çok sır olduğunu bildiğini ve bir yerlerde bir günlük olması gerektiğini söylüyor, Kemal, amcasına yazdığı günlüğün nerede olduğunu soruyor ve amcası da kızının annesine verdiğini söylüyor. Kemal, kendisinin bir kızı olmadığını söylediğinde amcası var diyor.

İşte yeni fragman..

Vurgun Dizisi 3. Bölüm Özeti!

Kemal, evlilik yüzüğünü bahçeye gömüyor ve Reyhan, yüzüğü kazdığı yerden bulup çıkartıyor. Reyhan, Kemal’e bakmaya devam etmesi için Asya’nin yanına gidiyor. Asya, Kemal’e gidip iş teklifini kabul ettiğini söylüyor ve Kemal çok mutlu oluyor. Bu teklifi gördüğü bir rüyadan çok etkilendiği için kabul ettiğini söylüyor.

Veda, Reyhan’ın haberi olmadan oy çokluğu ile Kemal’in eski fabrikasını satışa çıkarır ve yönetim kurulunu toplar. Reyhan, olayı öğrenir ve şirkete koşar yönetim kurulunda fabrikanın satılmasını istemediğini söyler. Fabrikanın satılmasına engel olur.

Kemal, Vedat’ı buluyor ve karşısına çıkıp ona silah çekiyor. Kayhan, Reyhan’a gidiyor ve çok kötü şeyler olacağını söylüyor ve Reyhan soluğu onların yanında alıyor. İkisinin kavgasını görüyor ve yerde bulunan silahı alıp kendi kafasına doğrultuyor.

Vurgun 4. Bölüm 3. Fragman İzle! Reyhan Kemal’e Tüm Gerçekleri Anlatıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler