Ana SayfaÜnlülerCinsiyet Değiştirdiği İddia Edilen Neslihan Doğrusöz'den Açıklama!

İlgili Postlar

Cinsiyet Değiştirdiği İddia Edilen Neslihan Doğrusöz’den Açıklama!

Cinsiyet değiştirdiği iddia edilen Neslihan Doğrusöz’den açıklama! Katıldığı İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz, son günlerde yaşadığı değişim ile dikkat çekti. 2017 yılında katıldığı yarışmada maskülen tarzıyla konuşulan Doğrusöz, cinsiyet değiştirdiğine dair iddialar hakkında ilk defa konuştu. Henüz cinsiyet değiştirme ameliyatı geçirmediği konuşulan eski yarışmacı neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

İşte Benim Stilim Birincisi Belli Oldu

Cinsiyet değiştirdiği iddia edilen Neslihan Doğrusöz’den açıklama!

Cinsiyet değiştirdiği iddia edilen Neslihan Doğrusöz’den açıklama! 2017 yılında katıldığı İşte Benim Stilim yarışmasıyla tanınan Neslihan Doğrusöz, son günlerde yaşadığı değişim ile adından sıkça söz ettiriyor.

Yarışmanın 7. sezonunun sonlarına doğru katılan ve maskülen tavırlarıyla oldukça dikkat çeken Neslihan Doğrusöz’ün sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğrafları olay oldu.

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda 2018 Bikini Fitness Şampiyonu milli sporcu Büşra Eyen ile olan ilişkisini gözler önüne seren Doğrusöz, hakkında çıkan cinsiyet değiştirdiği iddiaları hakkında ilk kez konuştu. 

Eski yarışmacı Neslihan Doğrusöz, radikal değişimi ile büyük dikkat çekti.
Eski yarışmacı Neslihan Doğrusöz, radikal değişimi ile büyük dikkat çekti.

Neslihan Doğrusöz Kimdir?

Yarışmada topuklu ayakkabı ile yürüyememem subliminal bir mesajdı

Erkeksi tavırları ve kıyafetleri ile Rüzgar Erkoçlar gibi cinsiyet değiştirdiği konuşulan genç kadın, yarışmadaki tarzı hakkında şunları söyledi:

“Yarışmada topuklu ayakkabı ile yürüyememem subliminal bir mesajdı. Ben kürkümü üstüme giyip, stiletto, ayakkabılarımı çekince mağazaya gittiğimde Neslihan hanım hoş geldiniz diyorlar. Deri montumu ve postallarımı giydiğimde ne kadar cool derler.  Bu zamana kadar Neslihan hanım olmak zorunda kalmıştım.”

Kız arkadaşım beni her gün tavukla besliyor

Kız arkadaşı olduğunu ve cinsiyet değiştirme ameliyatı olmayı düşünmediğini söyleyen genç kadın, şöyle deva etti:

“Tertemiz bir hayat yaşamak istiyorsan. Kendini keşfetmen gerekir. Ben kendimi çok küçükken keşfettim, hiç Barbie bebekle oynamadım. Ameliyat olmayı düşünmüyorum. Vücut ve kas yapmayı düşünüyorum. Kız arkadaşım var fitnessta Türkiye şampiyonu, onunla yaşıyorum. Beni her gün tavukla besliyor.”

Cinsiyet değil, isim değiştirmeyi düşünüyorum

Cinsiyet değiştirmeyi düşünmediğini ancak isim değişikliği yapabileceğini itiraf eden eski yarışmacı Neslihan Doğrusöz, “Arkadaşlarım Tuna diyor, gelen mesajlarda da ismimi değiştirmemi istiyorlar.” sözleri ile yaşadığı değişimi anlattı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler