Ana SayfaKimdirNeslihan Doğrusöz Kimdir?

İlgili Postlar

Neslihan Doğrusöz Kimdir?

Son zamanlarda maskülen tarzıyla dikkatleri üzerine çeken, İşte Benim Stilim yarışmasıyla Türkiye’ye adını duyaran Neslihan Doğrusöz Kimdir? Neslihan Doğrusöz ne zaman doğdu ve aslen nerelidir? Stilist Neslihan Doğrusöz hangi burçtur ve şimdilerde neler yapıyor? Neslihan Doğrusöz hakkında merak edilen herşeye Kimdir Haberimizde bulabilirsiniz, İşte Neslihan Doğrusöz..

Neslihan Doğrusöz Kimdir? Neslihan Doğrusöz Kaç Yaşında? Neslihan Doğrusöz Aslen Nereli?  Neslihan Doğrusöz Hangi Burç?

Neslihan Doğrusöz 1 aralık 1987 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olarak bilinen Neslihan Doğrusöz şu an 31 yaşındadır ve yay burcudur.

Neslihan Doğrusöz Kimdir?

İşte Benim Stilim yarışmasına katıldığı ilk gün ititbariyle iddialı tavırları ve maskülen tarzıyla dikkatleri üzerine çekip tam not almayı başaran Neslihan Doğrusöz, styling danışmanlığı yapıyor. Farklı firmalara ait reklam çekimleri, moda çekimleri ve kapak çekimlerinde başarılı olan Neslihan Doğrusöz, 2005 yılından bu yana moda’ya dahil olmuş durumda istikrarlı bir kariyere sahip. Elle, Marie Claire ve Vogue gibi ünlü dergilerle çalışan Neslihan Doğrusöz aktif olarak sosyal medyayı kullanan ünlüler arasında geliyor.

Styling kariyerinde başarılı işler çıkaran Neslihan Doğrusöz’e bundan sonraki projelerinde Magazin Haberleri ailesi olarak başarılarının devamını dileriz..

 

 

 

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler