Ana SayfaKimdirBiran Damla Yılmaz kimdir?

İlgili Postlar

Biran Damla Yılmaz kimdir?

Biran Damla Yılmaz kimdir? Kırgın Çiçekler dizisinde Eylül karakterine hayat veren ünlü oyuncu Biran Damla Yılmaz kaç yaşında? Biran Damla Yılmaz aslen nereli? Biran Damla Yılmaz hangi burç? Bu dizide oynadığı rolle adından sıkça söz ettiren Yılmaz, son zamanların en çok merak edilen oyuncusu oldu. Biran Damla Yılmaz nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Detaylar haberimizde…

Biran Damla Yılmaz kaç yaşında? Biran Damla Yılmaz aslen nereli? Biran Damla Yılmaz hangi burç?

Biran Damla Yılmaz, 28 Haziran 1997 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Şu an 21 yaşında olan genç oyuncu İstanbulludur ve yengeç burcudur.

Biran Damla Yılmaz kimdir?

Oyuncu olmaya karar veren Biran Damla Yılmaz, ilk deneyimini Muhteşem Yüzyıl dizisinde bir cariye olarak rol alması ile yaşadı. Bu dizideki rolü ile pek dikkat çekmese de, sonrasında Kutsi, Deniz Baysal ve Ebru Aykaç’ın rol aldığı Beyaz Yalan isimli dizide Nesrin karakteri ile karşımıza çıktı. Bu rol ile bir anda yıldızı parladı ve ünlü bir oyuncu olmaya başladı. Bu başarısının ardından bir film projesinde yer alan Biran Damla Yılmaz, Çılgın Dersane 4 filminde rol aldı. Bu rol onun daha da ünlü olmasını sağladı. Sonrasında ise, asıl yıldızının parladığı diziye, ATV ekranlarında yayınlanan Kırgın Çiçekler dizisine katıldı. Dizide, çocuk esirgeme yurdunda kalan Eylül karakterine hayat veriyor.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler