Ana SayfaÜnlülerSosyal Medya Fenomeni Ünal Turan Beraat Etti!

İlgili Postlar

Sosyal Medya Fenomeni Ünal Turan Beraat Etti!

Geçtiğimiz ay içerisinde otobanda tehlikeli hareketler yapması nedeniyle mahkemeye çıkan Ünal Turan aldığı desteklerle birlikte beraat etti!

Ünal Turan Kimdir?

Daha önce otobanda fevri hareketlerinden dolayı ehliyetine el konulan ve ardından 1 yıl hapis cezasına çarptırılan sosyal medya fenomeni Ünal Turan Beraat etti.

Sosyal Medya Fenomeni Ünal Turan Beraat etti

Dün öğlen saatlerinde bu mutlu haberi takipçileriyle paylaşan Ünal Turan beraat kalmasında bakanlar aracılığıyla beraatına karar kılındığını açıkladı.

Ünal Turan sosyal medya hesabından beraat edişini şu şekilde açıkladı;

DAHA ÇOK İŞİMİZ VAR 😂😂😂 BEN SİZLERİ BIRAKIR MIYIM? BİR BAKANIMIZ ARADI VE SEN GİDERSEN MODİFİYE BİTER DEDİ VE GEREKENİ YAPTI. CEZA FALAN YOK, HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM❤️🇹🇷”

Takipçilerini de sevindiren Ünal Turan, mutluluğunu yaptığı bir bmw model araba modifiyesiyle takipçilerine not geçerek paylaştı. Araba modifiye konusunda Türkiye’nin bilindik ismi olan Ünal Turan, araba modifiye etmeye ve takipçilerini yalnız bırakmayacağının sözünü verdi.

Sosyal Medya Fenomeni Ünal Turan’a Hapis Şoku!

Ünal Turan Beraat Etti

Araba aksesuar ve modifiye işlerinde oldukça iddialı isim olan Ünal Turan, otobanı kapatmasından ve yaptığı hatalardan dolayı pişman olduğunu, bunu topluma zarar vermek için yapmadığını da belirtti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler