Ana SayfaÜnlülerUsta Oyuncu Aytaç Arman Hayatını Kaybetti!

İlgili Postlar

Usta Oyuncu Aytaç Arman Hayatını Kaybetti!

Usta oyuncu Aytaç Arman hayatını kaybetti! Türk sinema ve tiyatrosunun duayen ismi Aytaç Arman, yaklaşık 3 haftadır tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu. Kanser hastalığı yüzünden bir süredir İstanbul Onkoloji Hastanesi yoğun bakım servisinde tedavi gören usta sanatçının cenaze töreni ne zaman yapılacak? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Oyuncu Aytaç Arman Yoğun Bakımda!

Usta oyuncu Aytaç Arman hayatını kaybetti! Usta oyuncu Aytaç Arman hayatını kaybetti! Türk sinema ve tiyatrosunun duayen isimlerinden birisi olan Aytaç Arman, dün hayata gözlerini yumdu. Bir süredir kanser hastalığı yüzünden İstanbul Onkoloji Hastanesi’nin yoğum bakım ünitesinde tedavi gören 70 yaşındaki sanatçının vefat haberini Sinema Oyuncuları Meslek Birliği tarafından sosyal medya hesabından duyuruldu.

Ünlü oyuncu Menderes Sabancılar ve Sinema Oyuncuları Meslek Birliği sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarda, “Kurucu üyelerimizden, değerli meslektaşımız Aytaç Arman’ı kaybetmenin büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.” mesajıyla acı haberi duyurdu. 

Usta sanatçının cenazesi için yarın saat 12.00’de Beyoğlu Atlas Sineması’nda bir tören düzenlenecek ve perşembe günü memleketi Adana’daki Kabasakal Camisi’nde kılınacak öğle namazının ardından Kabasakal Mezarlığı’na defnedilecek.

Usta oyuncu Aytaç Arman, yarın düzenlenecek cenaze töreninin ardından Perşembe günü memleketi Adana'da toprağa verilecek.
Usta oyuncu Aytaç Arman, yarın düzenlenecek cenaze töreninin ardından Perşembe günü memleketi Adana’da toprağa verilecek.

Aytaç Arman Kimdir?

Ciddi anlamda çok donanımlı, son derece saygılı, efendi ve müthiş bir adamdı

Usta sanatçı Aytaç Arman’ın yakın arkadaşı oyuncu Süleyman Turan, Arman ‘ın vefat haberinin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Gerek fiziksel özellikleri, gerek yaptığı işin bilincine varmış, onu çalışmış, en iyi şekilde sunmuş bir meslektaş, böyle bir insandı. Mesleki özellikleri bunlar ama insan olarak da mesleği dışında ciddi anlamda çok donanımlı, son derece saygılı, efendi ve müthiş bir adamdı. Birçok klişe laf edilebilir bununla ilgili. Daha doğrusu ettiğim her laf klişe olur ama hepsi doğru.” dedi.

Usta sanatçı ile bazı filmlerde de birlikte çalıştıklarını ifade eden Süleyman Turan, “Çok güzel şeyler yaptık. Hatta bir tanesinde Yıldız Kenter de vardı. Çok hoştu. Çok güzel günler geçirdik. Kocaman projeler paylaştık. Kanser böyle bir şey. Kimin kapısını ne zaman çalacağı belli değil.” sözleriyle üzüntüsünü ifade etti.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler