Ana SayfaÜnlülerSıla: Herşeyinizi Taklit Edebilirler!

İlgili Postlar

Sıla: Herşeyinizi Taklit Edebilirler!

Sıla: Herşeyinizi taklit edebilirler! 2018 yılının en iyilerinin belirlendiği Yeditepe Dilek Ödülleri, önceki gün düzenlenen muhteşem bir geceyle sahiplerini buldu. Ünlüler geçidinin yaşandığı bu özel geceye Sıla damgasını vurdu. En İyi Kadın Şarkıcı ödülünü almak üzere geceye katılan Sıla, sahnede çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Sıla Savcılığa İfade Verdi!

Sıla: Herşeyinizi taklit edebilirler!

Sıla: Herşeyinizi taklit edebilirler! Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin her yıl düzenlediği Yeditepe Dilek Ödülleri, önceki gün düzenlenen muhteşem bir geceyle sahiplerini buldu. Kültür, sanat ve spor gibi birçok dalda ödüllerin dağıtıldığı bu özel gecede, adeta ünlüler akını yaşandı.

Gecede ödülünü almak üzere gelen ünlü şarkıcı Sıla, magazin muhabirleri tarafından adeta soru yağmuruna tutuldu.

Magazin muhabirlerinin sorularını yanıtsız bırakan ünlü şarkıcı, ödülünü almak üzere çıktığı sahnede çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Sıla, 2018 Yılı En İyi Kadın Şarkıcı Ödülü'ne layık görüldü.
Ünlü şarkıcı Sıla, 2018 Yılı En İyi Kadın Şarkıcı Ödülü’ne layık görüldü.

Sıla kimdir?

Ne şanlıyım ki, buraya çıktım. O kadar iyi hissediyorum ki…

2018 Yılı En İyi Kadın Şarkıcı ödülünü almak üzere sahneye gelen Sıla, Cuma günü çıkacak iki yeni şarkısının müjdesini vererek şunları söyledi:

Ne şanlıyım ki, buraya çıktım. O kadar iyi hissediyorum ki… Kendinizden büyük kocaman bir proje yapmışsınız. O kadar güzel şeyler söyledi ki Demet Akbağ, hepsinin altına bir denden koymak istiyorum. Cuma günü iki tane yeni şarkım çıkıyor. Haftanın başında bana çok iyi motivasyon oldunuz.” dedi.

Hayatında aşkın ve üretimin çok önemli bir yer tuttuğunu ifade eden ünlü şarkıcı Sıla, “Hep üretmek ve aşkın heyecanının çok farklı olduğuna inandım. Her gün bir daha uyanmak için çok büyük sebeplere ihtiyaç var hayatta. Ben bu sebeplerden çok önemlisine sahibim. Her şeyinizi tahmin ve taklit edebilirler ama bir sonra ki adımınızı tahmin edemezler.” dedi.

Yaşam Boyu Onur Ödülü’ne layık görülen sanatçı Demek Akbağ ise, “Kafamdan minik bir teşekkür konuşması geçirdim. Diyecektim ki; hayallerinizin peşinden gidin. Şans diye bir şey var ama çalışmaktan vazgeçmeyin. Yüreğinizin, kalbinizin sesini dinleyin. Yetenekli olabilirsiniz ama iyi insanlar olun. Zaten iyi bir insan olmuşsunuz…” sözleriyle öğrencilere teşekkürünü sundu.

Ünlülerin akın ettiği törende; Çağla Şikel, Sıla, Demet Akbağ, Timuçin Esen ve Mustafa Uslu gibi isimler şıklıklarıyla dikkat çekti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler