Ana SayfaÜnlülerSıla Savcılığa İfade Verdi!

İlgili Postlar

Sıla Savcılığa İfade Verdi!

Sıla savcılığa ifade verdi! Ünlü şarkıcı Sıla’nın Ahmet Kural tarafından darp edildiği iddiası geçtiğimiz yıla damga vuran olayları başında gelmişti. Şiddet gördüğü Ahmet Kural ile davalık olan ünlü şarkıcı, Kural’ın avukatı Sibel Aydın’dan da şikayetçi olması üzerine başlatılan soruşturma kapsamında ifade verdi. Ünlü şarkıcı avukat Sibel Aydın’dan neden şikayetçi oldu? Ahmet Kural – Sıla duruşması ne zaman görülecek? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ziynet Sali ile Sıla’nın Arasındaki Buzlar Eridi mi?

Sıla savcılığa ifade verdi!

Sıla savcılığa ifade verdi! ünlü şarkıcı Sıla’nın oyuncu sevgilisi Ahmet Kural tarafından darp edildiğini iddia edip şikayetçi olmasının ardından, taraflar arasındaki sular bir türlü durulmadı.

Darp edildiği iddiasıyla Ahmet Kural ile davalık olan şarkıcı Sıla, Ahmet Kural’ın avukatı Sibel Aydın’a yönelik şikayeti üzerine başlatılan soruşturma kapsamında ifade vermek üzere dün Çağlayan İstanbul Adliye Sarayı’na geldi.

Soruşturma kapsamında “müşteki” sıfatıyla ifade veren ünlü şarkıcı, İstanbul Adalet Sarayı’na avukatı Rezan Epözdemir ile birlikte geldi.

Ünlü şarkıcının Ahmet Kural ile olan kavga sonrasında çekilen görüntülerini basınla paylaştığı iddiasıyla Kural’ın avukatı Sibel Aydın’dan şikayetçi olması üzerine, soruşturma savcısı Ekrem Aydıner tarafından ifadesi alındı.

Soruşturma kapsamında Sıla’nın şikayetçi olduğu avukat Sibel Aydın’ın da daha önce savcılığa gelerek ifadesinin alındığı öğrenildi.

Sıla'nın Ahmet Kural'dan şikayetçi olmasının ardından süren soruşturmanın ilk duruşması 7 Mart'ta görülecek.
Sıla’nın Ahmet Kural’dan şikayetçi olmasının ardından süren soruşturmanın ilk duruşması 7 Mart’ta görülecek.

Sıla kimdir?

Sıla, avukat Sibel Aydın’dan neden şikayetçi oldu?

Sıla’nın avukatı Rezan Epözdemir; ünlü şarkıcının  darp edildikten sonra çekildiği belirtilen ve  yayınlanan video görüntüsünde,  vücut morluklarının kapatılarak oynama yapıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulunmuştu.

Ahmet Kural’ın avukatı Sibel Aydın’ın bu görüntüleri basınla paylaştığına dair açıklamaları olduğunu belirten Rezan Epözdemir, Aydın’ın ‘gizliliği ihlal’ suçundan yargılanmasını talep etmişti.

Sıla’nın Ahmet kural tarafından darp edildiğini iddia edip soruşturma açılmasının ardından, İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülecek ilk duruşma 7 Mart’ta görülecek. 

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, Sıla’ya yönelik ‘hakaret, tehdit ve kasten yaralama’ suçlarından 1 yıl 1 aydan 5 yıla kadar hapisle cezalandırılması talebiyle yargılanacak.

Ahmet Kural Kimdir?

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler