Ana SayfaÜnlülerBaba Olan Alişan'dan Eşine Duygusal Mesaj...

İlgili Postlar

Baba Olan Alişan’dan Eşine Duygusal Mesaj…

Baba olan Alişan’dan eşine duygusal mesaj… Dün sabah saatlerinde oğlu Burak’ı kucağına alan çiçeği burnunda baba Alişan, eşine duygusal bir mesaj paylaştı. Sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderiyle eşinin Sevgililer Günü’nü kutlayan ünlü türkücü Alişan, hislerini nasıl ifade etti? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Alişan İle Buse Varol Çiftinin Bebeği Dünyaya Geldi!

Baba olan Alişan’dan eşine duygusal mesaj…

Baba olan Alişan’dan eşine duygusal mesaj… Geçtiğimiz yıl Mayıs ayında oyuncu Buse Varol ile nikah masasına oturan ünlü türkücü Alişan, kısa bir süre içinde bebek müjdesi vermişti.

Alişan – buse Varol çiftinin bebekleri Burak, dün sabah saatlerinde dünyaya geldi. Baba olma sevincini yaşayan Alişan, bugün sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile eşinin Sevgililer Günü’nü kutladı.

Doğum sırasında çekilmiş bir fotoğrafını da ekleyen ünlü türkücü, eşine şu sözlerle teşekkür etti:

“Allahım sana şükürler olsun mucizeni bize de yaşattığın için… 14 Şubat hediyemizi 1 gün önce aldık biz. Dün geceden beri öyle tarifsiz duygular yaşıyorum ki, anlatması imkansız… Bu duyguları bana yaşatan önce Allahıma sonsuz şükürler ediyorum, sonra da hayatıma girdiği günden beri her günümü ayrı güzelleştiren sevdiğim kadına, karıma teşekkür ediyorum… Seni çok seviyorum aşkım, sevgililer günümüz kutlu olsun.”

Alişan, paylaştığı gönderide oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı.
Alişan, paylaştığı gönderide oğlunun ilk fotoğrafını paylaştı.

Alişan kimdir?

Bugün yeniden doğuyoruz sevgilim

Buse Varol,  doğum yapmadan önce paylaştığı bir gönderide eşi Alişan’a seslenerek şu duygusal paylaşımı yapmıştı:

“Bugün hamile olarak uyandığım son gün… Koskoca 9 ay boyunca beni bir güncük bile üzmedin… Ellerini üzerimden hiç çekmedin… Hayatımın bu en zorlu ama br  kadar da keyifli zamanlarını sayende harika geçirdim… Bana her konuda inanılmaz destek oldun, en yakın arkadaşım, en güvendiğim insan, sırdaşım, yoldaşım oldun…Ve ben eminim ki Burak karnımdayken aramızdaki o güçlü bağı sonuna kadar hissetti. Ve hergüne mutlu ilerledi… Hamilelikte bu en önemli şey… Allah seni karşıma çıkararak hayattaki en büyük hediyeyi vermiş bana zaten… Bugün yeniden doğuyoruz sevgilim, aşkımızın içinden yeni bir aşk doğuyor. Artık gerçek bir aile olmanın tadını çıkarıcaz inşallah. Seni çok ama çok seviyorum… Evimizden iki kişi çıkıp üç kişi dönmenin merakı şimdiden sardı beni… Daha yazacağım milyon tane güzel şey var ama birazını da doğumdan sonraya saklamak istiyorum. Son sözüm iyi ki sen…”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler