Ana SayfaDizilerKardeş Çocukları 6. Bölüm 1. Fragman İzle! Umay Yalanları İle Hayat'ın Kafasını...

İlgili Postlar

Kardeş Çocukları 6. Bölüm 1. Fragman İzle! Umay Yalanları İle Hayat’ın Kafasını Karıştırıyor!

Star Tv ekranlarının yeni gözde dizisi Kardeş Çocukları kısa zamanda büyük bir izleyicisi kitlesi yakalamayı başardı. Pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi haline gelen Kardeş Çocukları’nın yeni bölümü merakla bekleniyor. Dizinin 22. yeni bölümü 3 mart pazar akşamı ekranlara gelecek. Kardeş Çocukları 6. bölüm 1 fragman yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde, Yıldırım gerçeğini açıklayan Umay, yalanları ile Hayat’ın kafasını karıştırıyor.

Kardeş Çocukları Oyuncu Kadrosu

Umay Yalanları İle Hayat’ın Kafasını Karıştırıyor!

Dizinin ilk ön izlemesinde, Yıldım, Ümran’ı konuşmaya ikna etmiş, Ümran’a çok üzgün olduğunu, kızıyla birlikte yaşadıkları için ve geç kaldığı için özür dilemişti. Ama Ümran, geçmişte yaşadığı ihaneti unutamamıştır. Yıldırım ile Ümran’ın konuşmalarını Volkan duymuştu.

Kardeş Çocukları dizisinin yayınlanan yeni fragmanında; Umay Hayat’a, annesinin kendisine ihanet ettiğini söylüyor. Umay, Yıldırım ile birbirine aşık olduklarını ve bir gecede annesinin ikisini ayırdığını söylüyor. Öte yandan müştemilatta Yıldırım, Ümran’la konuşuyor ondan af diliyor. Ümran, kendisinin aşk evliliği yaptığını, severek evlendiğini söylüyor ve Yıldırım’da orada olduğunu söylüyor.

İşte 6. bölüm ilk fragman..

Kardeş Çocukları 5. son bölümde yaşananlar!

Yıldırım, Ümran’ı yıllar sonra gördüğü andan beri kendini toplayamıyor. Umay, Yıldırım ile buluşuyor ve Ümran ve Hayat’ın yakında gideceklerini söylüyor. Yıllar önce yaptığı ihaneti tek başına yapmadığını söylüyor. Yıldırım, Volkan’ı yanına çağırıp Ümran ve Hayat hakkında sorular soruyor ve gidecekleri zamanı kendisine bildirmesini istiyor.Umay, ablasıyla konuşuyor ve bir kaç gün kalmasını istiyor. Ümran kabul ediyor fakat müştemilatta kalıyor ve onun sofrasına oturmayacağını söylüyor.

Reşat, Umay’dan ayrılmak istiyor!

Reşat, Yıldırım’la eve çağırıp konuşuyor ve Almanya’ya gideceğinden bahsediyor. Reşat, iki üç günlüğüne iş gezisine gideceğini söyleyerek, Almanya’ya tedavi olmaya gidiyor. Reşat, gitmeden Umay’a döndüğü zaman ayrılmak istediğini söylüyor.

Yıldırım Hayat’ın yaşadıklarını öğreniyor!

Yıldırım, Reşat’la konuşurken Hayat’ın yaşadığı trajedileri ondan öğreniyor. Yıldırım, Ümran ile konuşmanın fırsatını kolluyor ve onu yalnız yakalıyor. Israrla kendisini dinlemesini söylüyor. Ümran, onunla konuşmak istemiyor ama sonunda razı olup onu dinliyor. Yıldırım, Ümran’dan af dilerken Volkan onları duyuyor.

Kardeş Çocukları 6. Bölüm İlk Sahne Yayınlandı! Yıldırım Ümran’dan Af Diliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler