Ana SayfaDizilerSurvivor 4. Hafta 15. Bölümde Neler Oldu! Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

İlgili Postlar

Survivor 4. Hafta 15. Bölümde Neler Oldu! Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Tv8’de yayınlanan Acun Ilıcalı’nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği Survivor Türkiye- Yunanistan mücadelesi tüm hızıyla devam ediyor. Survivor 15. son bölümü ekranlara geldi. Kıyasıya mücadele eden takımlar bugün ödül oyunu için yarıştılar. Survivor 4. hafta 15. bölümde neler oldu? Ödül oyununu hangi takım kazandı? detaylar haberimizde.

2019 Survivor Yarışmacıları

Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor Türkiye Yunanistan nefes kesen oyunlara sahne olmaya devam ediyor. Bu haftaki oyunlarda Türk takımında eleme gerginliği hakim oldu. Türk takımından eleme potasına giren üç isim belli olmuştu ve son bölümde de bunun gerginliği yaşandı. Salı günü yapılacak oyunlarda Türk takımından bir yarışmacı adaya veda edecek.

Türk takımında eleme gerginliği yaşandı. Survivor, son bölümde oynanan ödül oyununda Tony ve Bora tartışma yaşadılar ve  Acun Ilıcalı olaya müdahale etmek zorunda kalarak ikiliyi zor ayırdı.

İşte Survivor 15. bölümde yaşananlar…

survivor-4-hafta-15-bolumde-neler-oldu-odul-oyununu-hangi-takim-kazandi

Survivor Türkiye- Yunanistan mücadelesinin 4. haftada elenecek aday salı akşamı SMS oyları ile belli olacak ve Türk takımından bir kişi adaya veda edecek. Türk yarışmacıların bu haftaki performansının düşük olması ve birbirleri ile sürekli tartışmaları nedeni ile Türk takımı yarışı sonuna kadar getirip tamamlayamadı ve ödül oyununu Yunan takımına kaptırdı.

Survivor Seda, adil olmayan bir pota olmadığını 20 gündür yarışan Atakan’ın kendisine ve diğer kızlara da böyle davranamayacağını söyledi. Atakan ise, kendisinin kimseyi tehdit etmediğini, neden tehdit edeceğini zaten eleme potasına adının yazıldığını ifade etti.

ÖDÜL OYUNUNU KAZANAN TAKIM BELLİ OLDU!

Acun Ilıcalı, ödül oyununu kazanan takımın sandviç ödülü olduğunu ve kazanan takıma üçer tana sandviç verileceğini söyledi ve sonuçları açıkladı.

Türkiye: 8, Yunanistan: 10 puan alarak ödülün sahibi oldu.

Salı akşamı Türk takımından kim elenecek?

Survivor 4. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler