Ana SayfaDizilerÇukur 55. Bölüm ilk Sahne Yayınlandı! Vartolu Vurulmaktan Kurtulabilecek Mi?

İlgili Postlar

Çukur 55. Bölüm ilk Sahne Yayınlandı! Vartolu Vurulmaktan Kurtulabilecek Mi?

Show tv ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Çukur reytinglerde ilk sırada yer almaya devam ediyor. Türkiye’de olduğu kadar dünya listelerinde de TT olan Çukur 54. son bölümü ile ekranlara geldi. Çukur dizisinin yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Vartolu vurulmaktan kurtulabilecek mi? ayrıntıları haberimizde.

Çukur dizisi oyuncu kadrosu

Vartolu Vurulmaktan Kurtulabilecek Mi?

Çukur dizisinin son bölümünde, Mahsun, Sultan ve Çukur’un kadınları ile birlikte aş evini yeniden hayata geçiriyorlar. Sultan’ın aşevine girmesini büyük bir hörmetle karşılayan Mahsun, Sultan’ın onun yüzünü okşayarak, buraya sadece Çukur insanının gelmediğini, kimsesiz, yalnız ve sokakta kalanlarında geleceğini söylüyor ve Mahsun’u sözleri ile yeriyor.

Çukur 55. bölüm yayınlanan ilk sahnede; Selim, Aliço’nun yanına gelerek onun ne aradığını anlamak için sorular soruyor ve bir şeyler bulursa kendisine haber vermesini söylüyor. Aliço, Yamaç’ın bilip bilmediğini soruyor ve Yamaç’tan gizli olmayacağını söylüyor.

İşte yayınlanan yeni ilk sahne..

ÇUKUR 54. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Yamaç, Cumali ve Vartolu silah bulmak için bir kaç yerle görüşüp en sonunda silahları Şenol’a sipariş verirler. Bekledikleri silahların gelmesini beklerken siparişleri gecikir. Yamaç, silahları getirecek olan tırların şoförlerinden birini arar ve telefonun sesinin yakınlarından bir yerlerden geldiğini fark eder. Daha sonra telefonu çalar ve arayan Mahsun’dur bekledikleri silahlar Karakuzuların eline geçmiş olduğunu öğrenir.

SİLAHLAR KARAKUZULARIN ELİNDEDİR!

Mahsun, hurdalığın basıldığını ve akülerin orada olmadığının olmadığının haberi gelir. Yamaç, ertesi gün Yücel’in evine gider ve onu balkondan aşağıya sallar. Yücel, en olduğunu anlayamaz ve Yamaç ona silahların karakuzuların eline geçtiğini söyler. Yücel, bu işle hiç bir ilişiği olmadığını ve onların kendisini öldürmek istediğini, onlarla neden iş birliği yapacağını söyler.

Mahsun, Uluç’un mekanına giderek adamlarını öldürür ve Uluç neler olduğunu sorar. Karakuzular ve Mahsun, Uluç’u döverler. İdris, Emmi ve Cumali Uluç’un bulunduğu mekana giderler. Yerde kanlar içinde yatıyordur ve Uluç kızı adına endişelenir. Uluç kızının olanları öğrenmesini ister.

VARTOLU TUZAĞA DÜŞER!

Mahsun, eve döndüğünde Çeto’nun iyileştiğini görür ve ona olanları anlatmasını söyler. Çeto, Vartolu’nun öldürülmesi için Baykal’ın yanına gittiğini anlatır. Veysel’i kullanarak Vartolu’yu tuzağa düşürürler silahlar çekilmiştir ve hedefte Vartolu vardır.

18 Şubat 2019 Reyting Sonuçları Açıklandı! Çukur mu? Söz mü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler