Ana SayfaDizilerÇarpışma Dizisine Yeni Transfer Oyuncu! Cansız Karakterini Kim Canlandıracak?

İlgili Postlar

Çarpışma Dizisine Yeni Transfer Oyuncu! Cansız Karakterini Kim Canlandıracak?

Show Tv ekranlarının sevilen dizisi Çarpışma’da Kadir, karısını ve kızını büyük bir patlamada kaybetmişti. Bu patlamayı gerçekleştiren katillerinin izlerini sürmüş ve sonunda Cansız kod adlı kişinin bu saldırıyı düzenlediğini öğrenmişti. Aslında Cansız’ın Kadir’in babası olduğu gerçeğini Veli dile getirmişti. Böylelikle diziye yeni bir oyuncu dahil oldu. Çarpışma dizisine yeni transfer oyuncu katıldı. Cansız karakterini kim canlandıracak?

 Ali Sürmeli Kimdir?

Çarpışma Dizisine Yeni Transfer Oyuncu!

Çarpışma dizisinde, Kadir, yetimhanede büyümüş annesini bulmak için polis olmuştu. Kadir’in, annesini bulma çabaları sona eriyor ve önümüzdeki bölümde annesi ile karşılaşıyor. Kadir’in babası, Cansız kod adlı kişiyi usta oyuncu Ali Sürmeli canlandıracak. Kötü karakteri canlandıracak olan Ali Sürmeli oğlunun kim olduğunu biliyor mu?

Kadir, dizinin son bölümde hücre evi saldırısını organize eden tepe ismin Cansız kod adlı kişi olduğunu öğrenmişti ve onun peşine düşmüştü. Veli, aslında Cansız’ın Kadir’in babası olduğunu biliyordu ama o da ilk defa onun yüzünü önümüzdeki bölümde görüyor.

Çarpışma Dizi Konusu Ve Oyuncu Kadrosu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler