Ana SayfaÜnlülerNesrin Cavadzade Estetik İddialarına Cevap Verdi!

İlgili Postlar

Nesrin Cavadzade Estetik İddialarına Cevap Verdi!

Nesrin Cavadzade estetik iddialarına cevap verdi! Başarılı ve güzel oyuncu Nesrin Cavadzade, estetik harikası olduğu yönündeki iddialara verdiği cevap ile şaşırttı. Ünlü oyuncunun sosyal medyada yayınlanan 10 yıl önceki fotoğrafına gelen sert eleştiriler karşısında sessizliğini bozup yeni görüntüsünün altında sağlıklı yaşam ve sporun yattığını söyledi. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Nesrin Cavadzade’den iddialı 2019 mesajı

Nesrin Cavadzade estetik iddialarına cevap verdi!

Nesrin Cavadzade estetik iddialarına cevap verdi! Dünyaca ünlü La Casa De Papel dizisinde rol alacağı iddialarıyla gündem olan ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade, hakkında çıkan estetik iddialarına cevap verdi.

Başarılı oyunculuğu kadar güzelliği ile de büyüleyen Azerbeycan asıllı oyuncu Nesrin Cavadzade, sosyal medyada paylaşılan 10 yıl önceki fotoğrafı ile sevenlerini bir hayli şaşırtmıştı.

Eski ve yeni fotoğraflar hakkında çıkan “Estetikli güzel” iddialarına yanıt veren başarılı oyuncu, ilginç yanıtıyla dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından yaptığı bir gönderide eski ve yeni fotoğrafını paylaşan Azerbeycan asıllı oyuncu, “Gluteni, her türlü şekeri kes, 20 yıl aralıksız spor yap senin de benim gibi estetiklerin olur!” ifadesini kullandı. 

Nesrin Cavadzade, hakkında çıkan "Estetikli güzel" haberlerine, bu paylaşım ile yanıt verdi.
Nesrin Cavadzade, hakkında çıkan “Estetikli güzel” haberlerine, bu paylaşım ile yanıt verdi.

Nesrin Cavadzade kimdir?

Kendimi her halimle güzel buluyorum

Geçtiğimiz aylarda da hakkında çıkan estetik yaptırdığına dair iddiaları cevaplayan Nesrin Cavadzade, şu açıklamayı yapmıştı:

“Merhaba. Fotoğraflarımın altına nadiren ciddi bir şeyler yazıyorum ama bu akşam içimden geldi, ciddiyetle birkaç şey söyleyeceğim. Bunlar telefonumda bulabildiğim en eski fotoğraflarım. 10 sene öncesi. Evrim/devrim haberlerine cevaben şunu söylemek isterim. Genç, sağlıklı, işini layıkıyla yapan bir kadın olarak kendimi her halimle güzel buluyorum. Şişmanken, zayıfken, makyajlı ve makyajsız, sabah şişliği ile ya da ağlamaktan gözlerim kızarmışken… Hiç fark etmiyor. Bugüne kadar çok güzel ya da çok çirkin görünmem gereken sayısız rol oynadım. Yeri geldi o kadar güzel çirkinleştim ki beni bunun için ödüllendirdiler bile. Hem de defalarca… Elbette bu yaptığınız haberlerin okunması için ilginç hale getirmeniz gerekiyor ve benim buna zerre kadar itirazım yok. Sadece yaşayan, nefes alan, bazen hastalanan, bazen yorgun düşen ama ne olursa olsun mücadele eden başarılı bir kadın olarak kendimi her halimle kabul edip sevdiğimi açıklamak istiyorum. Ve bu tavrın bana temas eden bütün kadınlara sirayet etmesini diliyorum. hiçbir şeyin size kendinizi “daha az” hissettirmesine izin vermeyin. Siz her şeyin fazlasısınız.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler