Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz ile Feyza Aktan Boşanıyor mu?

İlgili Postlar

Özcan Deniz ile Feyza Aktan Boşanıyor mu?

Özcan Deniz ile Feyza Aktan boşanıyor mu? Geçtiğimiz yıl Mart ayında hamile sevgilisi Feyza aktan ile nikah masasına oturan Özcan Deniz, sevenlerini bir hayli şaşırtmıştı. Kendisinden 20 yaş küçük Feyza Aktan ile evliliği ile ilgili geçtiğimiz aylarda da boşanacağına dair gündem olan Özcan Deniz, yine iddiaların odak merkezi oldu. Özcan Deniz ile Feyza Aktan boşanıyor mu? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Özcan Deniz İsrail’i Kendine Bağımlı Etti

Özcan Deniz ile Feyza Aktan boşanıyor mu?

Özcan Deniz ile Feyza Aktan boşanıyor mu? Şarkıcılıkla başladığı kariyerinde oyunculukla devam eden büyük bir başarı yakalayan Özcan Deniz, geçtiğimiz yıl Mart ayında hamile sevgilisi Feyza Aktan ile dünya evine girmişti.

Feyza Aktan ile 7.5 aylık hamileyken sade bir nikah töreniyle evlenen Özcan Deniz, Nisan ayında oğlunu kucağına alarak baba olma sevinci yaşamıştı.

Oğlu doğduktan sonra sosyal medya hesabından bebeğinin parmağını tuttuğu bir fotoğrafı paylaşan Özcan Deniz, “Özcan Deniz ile Feyza Aktan boşanıyor mu?” notunu eklemişti.

Feyza Aktan ile yaşadığı 2 yıllık bir aşkın ardından evlenen ünlü isim hakkında geçtiğimiz Aralık ayında boşanacaklarına dair haberler çıkmış, Özcan Deniz’in evi terk ederek otele yerleştiği iddia edilmişti.

Çıkan haberler sonrasında 2. Sayfa programına bir açıklama yapan Feyza Aktan, “Yok öyle bir şey. Bu dedikodular bizim de kulağımıza geldi. Ama tam aksine her şey yolunda.” sözleriyle iddiaları yalanlamıştı.

Ünlü magazin gazetecisi Bilal Özcan, hafta içi her akşam yayınlanan Magazin Merkezi programında ünlü çift hakkında yepyeni bir iddiada bulundu.

Aralarında büyük bir yaş farkının bulunduğu Özcan Deniz – Feyza Aktan çiftinin boşanacaklarını iddia eden Bilal Özcan, çiftin boşanma nedeninin henüz bilinmediğini ifade etti.

Özcan Deniz - Feyza Aktan çiftinin oğulları Kuzey, geçtiğimiz Nisan ayında dünyaya gelmişti.
Özcan Deniz – Feyza Aktan çiftinin oğulları Kuzey, geçtiğimiz Nisan ayında dünyaya gelmişti.

Özcan Deniz kimdir?

Evlilikten değil, boşanmaktan korkuyorum demişti

45 yaşında evlenene kadar müzmin bekar olarak tanımlanan Özcan Deniz, evlenmeden önce verdiği son röportajında evlilikten değil boşanmaktan korktuğunu ifade edip şunları söylemişti:

“Macera olsun diye evlenmem. Yaşananlar ortada. Bir sürü çocuğa yazık oluyor. İnsanlar evleniyor, çocukları olmasına rağmen boşanıyorlar. Çocuk olduktan sonra boşanamıyorsun aslında. Yani boşanmış olmak boşamıyor sizi. O kadın hayat boyu eşiniz; geçmiş olsun. O çocuğun başkalarının elinde büyüdüğünü görmek de çok sevimli şeyler değil. Benim aslında evlilikle değil derdim, boşanmakla ilgili. O yüzden boşanma olasılıkların, en minimum seviyede tutacağım yaştayım.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler