Ana SayfaÜnlülerBeren Saat, Ölen Sevgilisi Hakkında Söyledikleriyle Kafa Karıştırdı

İlgili Postlar

Beren Saat, Ölen Sevgilisi Hakkında Söyledikleriyle Kafa Karıştırdı

Beren Saat kafaları karıştırdı! Ünlü popçu Kenan Doğulu ile 2014 yılında nikah masasına oturan Beren Saat, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Bugün 35. doğumgününü kutlayan başarılı ve güzel oyuncu, paylaştığı mesajında “Ayak bastığım en karanlık doğum günüm” sözleri ile dikkat çekti. Trafik kazasında  hayatını kaybeden eski sevgilisi Efe’ye gönderme yapan Beren Saat, neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Beren Saat’in ölen sevgilisi Efe Güray kimdir?

Beren Saat kafaları karıştırdı!

Beren Saat kafaları karıştırdı! 2014 yılında 2 yıldır büyük bir aşk yaşadığı Kenan Doğulu ile Los Angeles’ta nikah masasına oturan Beren Saat, bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile oldukça şaşırttı.

Bugün 35. yaşını kutlayan başarılı ve güzel oyuncunun, sosyal medya hesabından paylaştığı gönderisinde trafik kazasında vefat eden eski sevgilisi Efe’ye gönderme yapması dikkat çekti.

Beren Saat, makyajsız bir fotoğrafına eklediği not ile kafaları karıştırdı.
Beren Saat, makyajsız bir fotoğrafına eklediği not ile kafaları karıştırdı.

Beren Saat kimdir?

Efe’yle şarkımız çalınca ruhuma yeniden ışık saçıldı

Hakkında sık sık boşanacağına dair haberlerle gündem olan Beren Saat, gönderisine eklediği şu not ile dikkat çekti:

“Bugun bir yasima daha girdim! Insanlarin yas aldikca ne kadar acimasiz olabildigi gercegiyle; hepsinin aslinda ayni kusursuz bebek olarak Dunya’ya geldigi bilgisi arasinda bocalamaktayim. Bir yandan kollektif bir askta yuzdugum, bir yandan en yakinimda nefreti hissettigim bu yas gunumde artik aglamayi asmis, gelene gulmekteyim 🙂 Ayak bastigim en karanlik dogum gunum oldugunu dusundugum anda Efe’yle sarkimiz Hero calinca birden mutfaktaki radyoda, ruhuma yeniden isik yayildi.

Beren Saat Doğum Gününde Ölen Sevgilisinin Kolyesini Taktı

Bence hayatimin ikinci yarisi daha guzel olani olacak; yasamin benim icin inci gibi siraya dizdigi travmalardan sonra bunu bekliyor, bunu umuyorum. Bir direnistir yasamak ve bir akistir ayni zamanda; bir kabullenistir, parcalanistir, butunlenip yeniden dogustur; bir serzenistir yasamak; ani bir yuzlesmedir, yeniden tanismadir, yolun yarisinda bastan baslamadir; deli derlercesine bir gulustur; insan incitememektir sahsi incinmisliklerinden oturu; bir dinleyistir vaaz vermeden, ikna olustur sual etmeden; bir diz cokustur egilebildigince ve fakat dimdik bir inanistir da yasamak; oyle bir sevistir ki herkesi oldugu gibisine… Iyi ki varsiniz, iyi ki dogduk!”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler