Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz İsrail'i Kendine Bağımlı Etti

İlgili Postlar

Özcan Deniz İsrail’i Kendine Bağımlı Etti

İstanbullu Gelindeki başarılı performansı ile Türk izleyicisini ekranlara bağlayan yakışıklı oyuncu Özcan Deniz’in ünü yurtdışına yayıldı. Detaylar Haberimizde..

Yılın Son Bombası! Özcan Deniz Boşanıyor mu?

Özcan Deniz Yakışıklılığı İle İsrail’i Kendine Bağımlı Etti

İsrail’in Haaretz gazetesi başlığında  “Türkler geri döndü ve tüm İsrail’i kendilerine müptela ettiler” yazan bir yazıyla Özcan Deniz’in yakışıklılığı ile Faruk Boran karakterine hayat verdiği eşsiz oyunculuğu ile İsrailli kadınların aşık olduğunu ve İsrail’in tümünün diziye bağımlı hale geldiğini açıkladı.

Özcan Deniz kimdir?

‘İstanbullu Gelin, Sadece Müptelaları İçin Grubu’

İsrailli gazeteci-yazar Ariana Melamed, başlığında “Türkler geri döndü ve tüm İsrail’i kendilerine müptela ettiler” yazan yazısıyla geniş bir haber analiz kaleme aldığını ve İsraillilerin açtığı ‘İstanbullu Gelin, sadece müptelaları için’ başlıklı gruba da katınılması için talep gönderdiği biliniyor.

Yeni Sex Sembolü Faruk Boran

‘İstanbullu Gelin, sadece müptelaları için’ başlıklı gruba talebin kabul edilmesinden birkaç saat sonra kendini , İsrail’in yeni sex sembolü Özcan Deniz’in canlandırdığı Faruk Boran’ın fotoğraflarının basıldığı kupalara, şekerle çizildiği keklere bakarken bulduğunu belirten gazeteci yazar Ariana Melamed, grup üyelerinin Süreyya’nın güzel süveterlerinden nerede bulabileceklerine, internette nereden sipariş edebileceklerine dair tüm önemli bilgilerini grup üyelerinin kendi aralarında paylaştıklarını açıkladı. Kaydedilen mesajlardan en popüleri ise, Faruk’un Süreyya için aldığı çiçek buketini elinde tuttuğu fotoğrafın hemen altına üyelerden birinin “Tatlım, sen beni bir demet maydonozla bile götürürsün” ifadeleriyle yazılan yorumunu olduğunu yazısında açıkladı.

Aslı Enver kimdir?

Özcan Deniz ile Selfie Çekilmek İçin Akın Ettiler!

Özcan Deniz ile selfie çekme ümidiyle fazla sayıda İsrailli hayranların İstanbullu Gelin setine gittiklerini yazan yazar, bu arada dolandırıcıların da bu durumu fırsat bilip seti gezdireceğiz vaadiyle  kişi başı 200 dolar topladıklarını ve turlar düzenledikleri, halbuki İstanbullu Gelin seti gezmenin ücretsiz olduğu dizi kadrosunun çok samimi olduklarının altını çizdi.

Özcan Deniz İsraile Gelsin!

‘İstanbullu Gelin, sadece müptelaları için’ grub üyelerinin en büyük hayalinin Faruk Boran’ın İsrail’e gelmesi hatta onu görmek için İsrail’in antik liman kenti Kayserya’daki amfiteateri doldurmaktan söz edildiğini aktardı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler