Ana SayfaÜnlülerYılın Son Bombası! Özcan Deniz Boşanıyor mu?

İlgili Postlar

Yılın Son Bombası! Özcan Deniz Boşanıyor mu?

Yılın son bombası! Özcan Deniz boşanıyor mu? 2016 yılından beri birlikte olduğu kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Feza Aktan ile geçtiğimiz Mart ayında nikah masasına oturan ünlü oyuncu – şarkıcı Özcan Deniz’in boşandığı iddia edildi. Ünlü şarkıcı’nın eşi Feza Aktan Deniz, çıkan bu haberler karşısında neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Özcan Deniz Yeni Bir Dizi Projesi İçin Kolları Sıvadı!

Yılın son bombası! Özcan Deniz boşanıyor mu?

Yılın son bombası! Özcan Deniz boşanıyor mu? Geçtiğimiz Mart ayında kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Feza Aktan ile nikah masasına oturan ünlü şarkıcı – oyuncu Özcan Deniz’in evliliğinin bir süredir çağırdığı haberleri kulaktan kulağa yayılıyordu.

Özcan Deniz - Feza aktan Deniz çiftinin boşanacağı iddia edildi
Özcan Deniz – Feza aktan Deniz çiftinin boşanacağı iddia edildi

Özcan Deniz kimdir?

Özcan Deniz – Feza Aktan Deniz çiftinin oğulları Kuzey Nisan ayında dünyaya geldi

Kendisinden 20 yaş küçük sevgili Feza Aktan 7.5 aylık hamileyken, geçtiğimiz Mart ayında nikah masasına oturan Özcan Deniz, Nisan ayında oğlu Kuzey’in doğumuyla baba olma sevincini yaşadı.

Sık sık tartıştıkları iddia edildi

Bugün yayınlanan 2. Sayfa magazin programında yer alan habere göre araları bir süredir kötü olduğu konuşulan Özcan Deniz – Feza Aktan Deniz sık sık tartışıyordu.

Programda yayınlanan iddialara göre; son tartışmalarının oldukça alevli geçmesi üzerine Özcan Deniz, evi terk ederek bir otele yerleşti.

Özcan Deniz’in evi terk etmesinin ardından eşini eve geri döndürmek için bir hayli uğraşan Feza Aktan Deniz’in çabaları sonuçsuz kaldı.

Feza Aktan Deniz: Öyle birşey yok!

İddiaların ardından 2. Sayfa programına konuşan Feza aktan Deniz, konuşulanları kesin bir dille yalanladı. “Bu tarz dedikodular bizim de kulağımıza geldi” geldi diyerek iddiaları yalanlayan Feza Deniz,  “Öyle bir şey yok. Gayet mutluyuz.” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler