Ana SayfaÜnlülerSaadettin Saran'dan Emina Jahovic Sorularına Şok Yanıt!

İlgili Postlar

Saadettin Saran’dan Emina Jahovic Sorularına Şok Yanıt!

Saadettin Saran’dan Emina Jahovic sorularına şok yanıt! İlişkilerini uzun bir süre magazin basınından gizleyen Emina Jahovic – Saadettin Saran çiftinin ayrıldıkları iddiaları kuvvetlenirken, Saadettin Saran’ın kendisine Jahovic ile ilgili sorulan soruya verdiği yanıt herkesi şoke etti. Ünlü çift gerçekten ayrıldı mı? Ayrılıklarının sebebi nedir? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Mustafa Sandal ve Saadettin Saran’ın Sosyetik Güzelle Yazışmaları İfşa Oldu!

Saadettin Saran’dan Emina Jahovic sorularına şok yanıt!

Saadettin Saran’dan Emina Jahovic sorularına şok yanıt! 2018 yılının sürpriz aşklarından birisi, ünlü iş adamı Saadettin Saran’ın Mustafa Sandal’ın Sırp asıllı eski eşi Emina Jahovic ile olan ilişkisi olmuştu.

Yaşadıkları aşkı uzun bir süre gözlerden uzak yaşayan ve magazin basınına görüntü vermeyen çift, ilk defa geçtiğimiz ay görüntülenmişti.

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile boşanmasının hemen ardından Emina Jahovic ile aşk yaşamaya başlayan Saadettin Saran’ın, geçtiğimiz ay bu ilişkiyi bitirdiği kulaktan kulağa konuşuluyordu.

Yılbaşı tatili için tek başına Amerika’ya gitmek üzere geldiği Atatürk Havalimanı’nda magazin muhabirlerine yakalanan Saadettin Saran, muhabirlerin sorduğu soruya verdiği yanıtla herkesi şoke etti.

Saadettin Saran, muhabirlerin basında çıkan Emina Jahovic ile ayrıldığı yönündeki soruları karşısında; “Boş verin aşkı, bana Fener’i sorun” diyerek şaşırttı.

Saadettin Saran, ayrılık iddialarına verdiği yanıtla şoke etti
Saadettin Saran, ayrılık iddialarına verdiği yanıtla şoke etti

Saadettin Saran kimdir?

Emina Jahovic – Saadettin Saran çifti neden ayrıldı?

Emina Sandal’ın evlenmek istemesi üzerine Saadettin Saran’ın ilişkiyi bitirdiğini iddia eden magazin gazetecisi Bilal Özcan, şunları söylemişti:

“Emina Jahovic’in önceki gün yaptığı “Tekrar evlenmeyi düşünmüyorum” açıklamasının arkasındaki gerçek ortaya çıktı. Mustafa Sandal’dan boşandıktan sonra ünlü işadamı Sadettin Saran ile aşk yaşamaya başlayan şarkıcının Saran’a “Artık evlenelim, seninle yuva kurmak istiyorum” teklifinde bulunduğu ancak, işadamının bunu kabul etmediği ortaya çıktı…

Çok sağlam kaynaklardan aldığım bilgiye göre bu konudaki gelişmeler şöyle yaşandı:

Yaklaşık bir ay önce Emina Jahovic Sadettin Saran’a, “Ben ilişkimizin böyle devam etmesini istemiyorum. Seninle evlenmek istiyorum, senin eşin olmak, seninle yuva kurmak istiyorum” dedi.

Sadettin Saran bu teklife, “Böyle düşünmen güzel ama buna karar vermek için çok erken. İlişkimiz henüz yeni…” şeklinde cevap verdi.

Emina Jahojic bu cevap karşısında, “Sen bilirsin, eğer böyle devam edecekse ben yokum, ilişkimiz bitti” diyerek çıkış yaptı ve ayrıldı.

Evet Sadettin Saran ile Emina Jahovic ilişkisi bir ay önce böyle noktalandı.

Ayrılıktan sonra iki taraf da birbirini hiç aramadı.

Ancak Emina Jahovic, evlenmeye yanaşmadığı için terk ettiği Sadettin Saran’a nazire yaparcasına ülkesi Sırbistan’daki bir dergiye röportaj verip “Tekrar evlenmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna şu cümleyi söyledi:

“Hayır. Boşanmış bir anne olarak neden tekrar evliliğe ‘evet’ diyeyim ki!”

Sadettin Saran mı ne yaptı?

Hiç…

Duyduğuma göre Amerika’ya anne ve babasının yanına uçtu ve çok değer verdiği ailesiyle yeni yıl heyecanını yaşıyor…”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler