Ana SayfaÜnlülerHazal Kaya - Ali Atay Çiftinin Düğün Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Hazal Kaya – Ali Atay Çiftinin Düğün Tarihi Belli Oldu!

Hazal Kaya – Ali Atay çiftinin düğün tarihi belli oldu! 2019 yılının ilk düğün haberi Hazal Kaya – Ali Atay çiftinden geldi. Yaklaşık 5 yıldır mutlu bir beraberlikleri olduğunu her fırsatta dile getiren çift, ne zaman evleniyor? Düğün nerede olacak? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Hazal Kaya’dan Eski Partneri Çağatay Ulusoy’a Övgü Dolu Sözler!

Hazal Kaya – Ali Atay çiftinin düğün tarihi belli oldu!

Hazal Kaya – Ali Atay çiftinin düğün tarihi belli oldu! 2019’un ilk düğün haberi Hazal Kaya – Ali Atay çiftinden geldi. Yaklaşık 5 yıldır büyük bir aşk yaşadığını her fırsatta dile getiren ünlü oyuncu Hazal Kaya, Leyla ile Mecnun diziyle gönülleri feth eden sevgilisi Ali Atay ile nikah masasına oturmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz günlerde, “Şu anda aşk, hayatımın en güzel yerinde duruyor! Keyfim çok yerinde, şahane bir dönem benim için.” diyerek mutluğunu paylaşan güzel oyuncu Hazal Kaya’nın sevgilisi Ali Atay ile ne zaman nikah masasına oturacağı merak ediliyordu. 

Çiftin yakın dostlarından gelen habere göre 2019’un ilk aylarında evlenmek isteyen çift, nikah tarihi için özel bir gün seçti.

“Süper kahramanım” dediği büyük aşkı Ali Atay ile nikah masasına oturmak için gün sayan Hazal Kaya’nın, tarih olarak 14 Şubat 2019’u seçtiği öğrenildi.

Evlenmek için 14 Şubat sevgililer gününü seçen gözde çift, düğün için Mecidiyeköy’de bulunan lüks bir otel ile anlaşmış.

Hazal Kaya - Ali Atay çiftinin nikah tarihleri belli oldu
Hazal Kaya – Ali Atay çiftinin nikah tarihleri belli oldu

Hazal Kaya kimdir?

Çok huzurlu ve birbirine güvenen bir çiftiz

Her fırsatta kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Ali Atay’a karşı olan aşkını ifade eden Hazal Kaya, geçtiğimiz haftalarda Atay ile olan birlikteliği için şu ifadeleri kullanmıştı:

“İçine kapalı bir çiftiz. Kendi minik dünyamız var. Birbirimize iş konusunda çok güveniriz. Çok huzurlu ve birbirine güvenen bir çiftiz.”

Ali Atay Kimdir?

Ali, annem ve ben çok zor bir süreç yaşadık

Annesi Ayşegül Kaya’nın kanserle mücadele ettiği dönemde en büyük desteği yine Ali Atay’dan gördüğünü açıklayan Hazal Kaya,  “Hastalık döneminde Ali, annem ve ben çok zorlu bir süreç yaşadık ve atlattık. O insanı aile yapan şey. Yaşadığımız deneyimde Ali resmen süper kahraman gibiydi. Hayatımda olduğu için her gün şükrediyorum” diye konuştu.

Hazal Kaya, Ali Atay’ın iş konusundaki fikirlerine çok güvendiğini ifade edip, “Hem kendimle ilgili, hem işle ilgili en doğru eleştiriler ondan gelir hep. İyi bir ekibiz açıkçası.” dedi.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler