Ana SayfaDedikoduMurat Dalkılıç İle Hande Erçel Barıştımı?

İlgili Postlar

Murat Dalkılıç İle Hande Erçel Barıştımı?

Trt ekranlarında yeni başlayan Halka dizisi ile izleyemeye başladığımız güzel oyuncu Hande Erçel’in ünlü popçu Murat Dalkılıç ile barışması magazin basınında bomba etkisi yarattı. Ayrıldıkları kesin gözüyle bakılan ünlü oyuncuların barıştıkları ortaya çıktı, Detaylar Haberimizde..

Oyuncu Serkan Çayoğlu, Zor Günler Geçiren Hande Erçel’e Destekte Bulundu!

Murat Dalkılıç İle Hande Erçel Barıştımı?

Ünlü popçu Murat Dalkılıç, 2017 yılında’da ünlü oyuncu Merve Boluğur ile evliliğini bitirmiş, aynı yılın sonunda da oyuncu Hande Erçel ile yeni bir aşk yaşamaya başlamıştı. Magazin gündeminde ilişkileri çok konuşulan ünlü çift, sosyal medya hesablarından devamlı mutluluk pozları vererek magazin gündemini bayağı meşgul etmişlerdi. Mutlu giden aşkları çok geçmeden ayrılık  haberleri ile gündeme geldi ve Murat Dalkılıç İle Hande Erçel çifti ayrılmışlardı.

Hande Erçel kimdir?

Geçtiğimiz ocak ayında annesini kanser hastalığından dolayı kaybeden güzel oyuncu Hande Erçel’in ünlü popçu Murat Dalkılıç ile barışma haberi medyaya yansıdı.

Murat Dalkılıç kimdir?

Ünlü oyuncu Hande Erçel, annesinin rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçirmişti. Hande Erçel’in bu süreçte Murat Dalkılıç’tan gerekli manevi desteği görmediği, ilişkisini bu yüzden bitirdiği öne sürülmüştü. Fakat ayrılık uzun  sürmedi. Annesi Aylin Erçel’in vefat haberiyle sarsılan oyuncu cenazenin peşinden Halka dizisi seti haricinde hiçbir yerde görüntülenemeyen yetenekli oyuncu Hande Erçel, kendisini zor günlerinde hiç yalnız bırakmayan eski sevgilisi Murat Dalkılıç’ı affettiği ve barıştığı öne sürülüyor. Hatta ünlü popçunun Hande Erçel’in Ulus’taki evinde oyuncuyu yalnız bırakmadığı öğrenilen haberler arasında..

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler