Ana SayfaDizilerGülperi 22. Bölüm 1. Fragman İzle! Eyüp Gülperi'ye Silah Doğrultuyor!

İlgili Postlar

Gülperi 22. Bölüm 1. Fragman İzle! Eyüp Gülperi’ye Silah Doğrultuyor!

Show tv ekranlarında yayınlanan Gülperi dizisi cuma akşamlarının vazgeçilmez dizilerinden olmaya devam ediyor. Dizinin merakla beklenen yeni bölümü 1 mart cuma akşamı izleyicisi ile buluşacak. Gülperi’nin yeni bölümü ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Son bölümde Gülperi ve Kadir evlenmişti ama evliliklerine gölge düşecek. Gülperi 22. bölüm 1. fragman izle! Eyüp Gülperi’ye silah doğrultuyor.

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Eyüp Gülperi’ye Silah Doğrultuyor!

Gülperi ile Kadir 20 yıl aradan sonra birbirlerine kavuştular ve evlendiler. Henüz evlendiklerini çocuklarına söyleyemeyen çift yeni bölümde söyleyebilecekler mi? Çocuklar bu durumu nasıl karşılayacak? Eyüp Taşkın tutuklanacak mı? Yayınlanacak yeni bölümde bu sorulara cevap bulunacak.

Gülperi dizisinin yayınlanan 22. bölüm 1. fragmanda; Gülperi ve Kadir yıllar sonra kavuşmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Yoğun bakımda olan Seyit hayatını kaybediyor. Gökhan Hasan’a, Seyit yaşarken onun babası olduğunu söylemediği için öfkeleniyor ve ‘bu nasıl kardeşlik’ diyerek hesap soruyor. Öte yandan Eyüp, Gülperi’ye ‘bu kalp benim için atmayacaksa hiç atmayacak’ deyip silah doğrultuyor.

İşte yayınlanan yeni fragman..

GÜLPERİ 21. BÖLÜM ÖZETİ!

Gülperi ve Kadir nikaha giderken Eyüp’ün kurduğu tuzak yüzünden kaza geçiriyorlar ve arabaya gizlice binen Can yaralanıyor. Hasan ve Artemis hastaneye gelince Can durumu anlamasınlar diye okula gitmek için Kadir’in arabasında olduklarını söylüyor.

Kadir, arabasını incelettiriyor ve sabotaj olduğu ortaya çıkıyor ve tabi Eyüp’ten şüpheleniyor. Hasan’da bu işi babasının yaptığından şüpheleniyor ve Seyit’ten yardım istiyor.

SEYİT SABOTAJ OLAYINI ÇÖZÜYOR!

Seyit, sabotajı kimin yaptığını öğreniyor ve görüşmeye gittiğinde karşısında Eyüp’ü buluyor. Eyüp, ona yumruk atıyor ve yere yığılıyor. Hasan da arkadan Eyüp’ü takip ediyor ve oraya gittiğinde Seyit yerde baygın halde buluyor. Seyit’in durumu ağırdır ve hastanede Hasan’a kendisini bu hale getirenin babası olduğunu söylüyor. Gökhan’ı çağırıp ona gerçek babası olduğunu söylüyor son nefesinde.

GÜLPERİ VE KADİR SONUNDA EVLENİYORLAR!

Gülperi ile Kadir’in evlenmesine engel olmak için Şeyma adam tutup kendini dövdürüyor. Hem de kızının gözleri önünde ama nikahın kıyılmasına engel olamıyor. Gülperi ve Kadir’in nikahları kıyılıyor.

Gülperi 21. Bölümde Yaşananlar! Gülperi ve Kadir Nikah Masasına Oturdu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler