Ana SayfaDizilerYasak Elma 35. Bölüm 1. Fragman İzle! Halit Yıldız'a Fena Patlıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 35. Bölüm 1. Fragman İzle! Halit Yıldız’a Fena Patlıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma 34. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin heyecanla beklenen bölümünde, Lila, Yıldız ile Kemal’i samimi bir şekilde görüyor. Hemde babasının yatak odasında. Yasak Elma dizisinin yeni bölümünden ilk fragman geldi. Halit, Yıldız’a fena patlıyor. Yıldız bu işin içinden de sıyrılabilecek mi merakla bekleniyor.

Yasak Elma Dizisi Oyuncuları

Halit Yıldız’a Fena Patlıyor!

Fox Tv ekranlarının en çok izlenen dizilerinden olan Yasak Elma’nın son bölümüne, Zeynep’in ani kararı damga vurdu. Öte yandan Erim, yanlış arkadaş kurbanı olurken bu sefer babası onu affetmiyor ve Londra’ya gönderiyor. Kemal cephesi ise hayli karışık. Kemal, Zehra ile evli olduğu halde, aklı Yıldız’da ve onu kıskanmaya başlıyor.

Yasak Elma 35. bölüm 1. fragman yayınlandı. Fragmanda; Lila annesine, Kemal’in Yıldız’ın odasında gördüğünü anlatıyor ve Halit Londra’dan gelir gelmez Zerrin, Lila’dan duyduklarını ona anlatıyor. Halit Yıldız’ı karşısına alıp ‘bu ne densizlik, ne bu samimiyet’ deyip hesap soruyor. Ender ise Kemal’e, Yıldız’ı tekrar kazanmanın yollarına anlatıyor. Yıldız ise Dündür’dan Kemal’i takip etmesini istiyor.

İşte yeni fragman..

YASAK ELMA 34. BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Alihan, bir taraftan Ender’in boşanmayı kabul etmemesinin üzüntüsü bir taraftan da Zeynep’e verdiği sözü tutamamanın üzüntüsü ile kendini içkiye verip eve sarhoş gelir. Ender, durumu fırsata çevirip yatağına girip fotoğraf çeker. Alihan, sabah uyandığında, Ender’i yanında görünce çılgına döner.

YILDIZ, ENDER’İN TELEFONUNU ELE GEÇİRİYOR!

Ender Yıldız’ı elinde olan ses kaydını Halit’e dinlettirmek ile tehdit ediyor ve Alihan ile kendi evliliğin gerçek olduğunu Zeynep’e söylemesini istiyor. Yıldız, Dündar’ın yardımı ile Ender’in telefonunu ele geçirir ve ses kaydını siler ama telefonda, Alihan ile Ender’in o fotoğraflarını görür. Alihan’a giderek hesap sorar.

ZEYNEP’TEN DÜNDAR’A EVLENME TEKLİFİ!

Yıldız, ablasına gördüğü fotoğrafı anlatıyor ve onların gerçekten evli olabileceklerini söylüyor. Zeynep bunun üzerine Dündar’ı çağırıp, sevgili oyununu devam ettirmeyelim direk evlenelim diyor.

KEMAL YILDIZ YAKINLAŞMASI!

Ender, Kemal’in Yıldızı’ı kıskanması için spor hocası ile yakınlaştı yalanını uyduruyor ve Kemal Yıldız’ı kıskanmaya başlıyor. Konuşmak için fırsat kollayan Kemal, Yıldız’ı yatak odasında yakalayıp, kendisini hale sevdiğini söylerken Lila onları görüyor.

 Yasak Elma 34. Bölüm 2. Fragman İzle! Yıldız İle Kemal Fena Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler