Ana SayfaÜnlülerMabel Matiz'in acı gününde Cumhurbaşkanından taziye...

İlgili Postlar

Mabel Matiz’in acı gününde Cumhurbaşkanından taziye…

Mabel Matiz’in acı gününde Cumhurbaşkanından taziye… Ünlü şarkıcı Mabel Matiz, babasını kaybetti. Baba acısı ile yanan Matiz’e sevenlerinden destek yağarken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da ünlü şarkıcıya taziyede bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mabel Matiz’e neler söyledi? Merak edilen detaylar haberimizde…

Mabel Matiz’den Babasına Duygusal Veda!

Mabel Matiz babasını kaybetti

Kendine has tarzı ile dikkat çeken, sahnelerin güçlü sesi ünlü şarkıcı Mabel Matiz, geçtiğimiz günlerde babası Ali Karaca’yı kaybetmenin acısını yaşadı. Baba Ali Karaca, geçtiğimiz günlerde memleketi Mersin’de aniden kalp krizi geçirdi. 66 yaşında Ali Karaca, apar topar hastaneye kaldırılıp gerekli tüm müdahaleler yapılsa da hayatını kaybetti. Mabel Matiz, babasını kaybetmenin acısı ile derinden sarsıldı.

Mabel Matiz kimdir?

Babasını toprağa verdi

Mabel Matiz, kalp krizi neticesinde vefat eden babası Ali Karaca’yı gözyaşları içinde toprağa verip, son görevini gerçekleştirdi. Sevenlerinden taziyeleri kabul eden Mabel Matiz’e, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan da taziye geldi.

Cumhurbaşkanından Mabel Matiz’e taziye

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığından gelen bilgiye göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, babasını kaybeden ünlü şarkıcı Mabel Matiz’i telefonla arayarak Kıbrıs Gazisi babası Ali Karaca için taziyesini iletti. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Matiz’e “Ölüm mukadderdir, kader planında da ne varsa tabii o olacak.” dediği kaydedildi.

Mabel Matiz, henüz 66 yaşında olan Kıbrıs Gazisi babası Ali Karaca’yı toprağa verdi. Ünlü şarkıcı, baba acısı ile derinden sarsıldı.

Mabel Matiz baba acısını duygusal bir mesajla ifade etti

Mabel Matiz, babasını kaybetmekten dolayı duyduğu derin acıyı, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşım ile ifade etti. Matiz, hesabından şu mesajı yayınladı:

Hep seni bekledim. Hep senin özleminle yaşadım. Hep çok sevdim seni. Çok. Şöyle ağız dolusu bi’ diyemedim ya. Aşkolsun. Tanıdığım en çalışkan, en dürüst, en yardımsever, en ağırbaşlı, en takıntılı, en sinirli, en komik ve en orijinal adam; canım babacığım Gazi Ali Karaca’yı kaybettik. Çok zormuş. Hem de çok.

Hem şarkılarında, hem de kendine has tarzı ile yaptığı yorumlamalarda başarısını kanıtlayan Mabel Matiz, baba acısı yaşıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler