Ana SayfaÜnlülerZara'nın Paylaştığı Fotoğraf Sosyal Medya'yı Salladı

İlgili Postlar

Zara’nın Paylaştığı Fotoğraf Sosyal Medya’yı Salladı

Türkiye’nin güçlü sesleri arasında olan ünlü türkücü Zara bugün Magazin Haberleri‘nde olay oldu. Güzel şarkıcı Zara’nın Ajda Pekkan ve kardeşi Semiramis Pekkan ile bir arada çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşması, sosyal medyayı adeta salladı. Tüm detaylar Haberimizde..

Zara’dan Muhteşem Yeni Yıl Sahnesi!

Zara’nın Paylaştığı Fotoğraf Sosyal Medya’yı Salladı

Pürüzsüz sesi ve hanımefendiliği ile her zaman beğenilen bir sanatçı olan Zara, Twitter hesabından bir paylaşım yaparak Magazin Haberleri‘nde gündem oluşturdu. Her şey Güzel türkücünün, Instagram sayfasından içlerinde usta sanatçı Ajda Pekkan ve kardeşi Semiramis Pekkan’ın da yer aldığı arkadaş grubuyla bir fotoğrafını paylaşmasıyla başladı. Sosyal medya kullanıcısı olan bir cerrahın fotoğrafın hemen altına yaptığı yorum ise sosyal medyada gündem oluşturdu.

Zara kimdir?

İşte Zara’nın Paylaştığı O Fotoğrafı;

Ajda Pekkan Kimdir?

“Cerrah Gözü Bakınca Fotoğrafa”

Kalp ve Göğüs cerrahisi uzmanı olan Dr. Metin Çakır, fotoğrafın hemen altına “Cerrah gözü bakınca fotoğrafa, baya bir operasyon geçirmiş hatunlar” ifadeleriyle yazdığı mesajı tüm dikkatleri bu fotoğrafa yöneltmiş oldu.

Ajda Pekkan 22 Yaş Küçük Sevgilisi Hakkında İlk Kez Konuştu!

 

 

“Rönesans Tablosu Gibi”

Dr. Metin Çakır’ın bu yorumunun peşinden  Zara’nın bu paylaşımı Twitter’da bugün gündem haline geldi. ve birçok kişi fotoğrafın altınBu paylaşım bazı kullanıcılar tarafından komik yorumların yapılmasına sahne olduğu gözlemlendi. Ünlü türkücünün bu paylaşımına yapılan en dikkat çekici mesaj ise “Rönesans tablosu gibi” yorumu oldu.

Semiramis Pekkan Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler