Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy: Evliliğe Sonradan Alıştık

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy: Evliliğe Sonradan Alıştık

Burcu Esmersoy: Evliliğe sonradan alıştık. Geçtiğimiz yıl nişanlısı Berk Suyabatmaz ile New York Türk Başkonsolosluğu’nda nikah masasına oturan Burcu Esmersoy, evliliğe sonradan alıştıklarını itiraf etti. Geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte sevenleri ile buluşan ünlü sunucu, kendisine yöneltilen soruları samimi yanıtlar verdi. Daha önceki röportajlarında anne olmak istediğini ifade eden Burcu Esmersoy, “Çocuk işi şimdilik sekteye uğradı” sözüyle dikkat çekti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Burcu Esmersoy, Paylaşımı İle Şaşkına Çevirdi!

Burcu Esmersoy: Evliliğe sonradan alıştık

Burcu Esmersoy: Evliliğe sonradan alıştık. Geçtiğimiz yıl işadamı Berk Suyabatmaz ile New York Türk Başkonsolosluğu’nda nikah masasına oturan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, önceki gün bir alışveriş merkezinde düzenlenen etkinliğe katıldı.

Alışveriş merkezinde düzenlenen etkinlikte sevenleriyle buluşan ünlü sunucu, hayranlarından gelen sorulara tüm samimiyeti ile cevap verdi. Eşi Berk Suyanbatmaz ile büyük bir aşk sonucu evlendiğini ifade eden Burcu Esmersoy, “Evlendikten sonra hayatınızda neler değişti?” sorusuna verdiği yanıtla gülümsetti.

Evliliğe sonradan alıştıklarını ifade eden Burcu Esmersoy, “40 yaşına kadar bekar yaşamış iki insanı aynı eve sokunca bir değişik oluyor. Sonradan alıştık. Önceliğim o oldu. Arkadaşlarım bir yere çağırınca, eşimin benle ilgili planı olup olmadığını soruyorum.” sözleriyle yenilikleri açıkladı.

Verdiği röportajlarında bebek sahibi olmak istediğini söyleyen ünlü sunucu, şimdilik bu kararı ertelediklerini anlattı.

“Çocuk işi şimdilik sekteye uğradı” ifadesini kullanan Esmersoy, “Herkesin bizim için dua ettiğini ve çok istediğini biliyorum. İnşallah kısa sürede sevenlerimize müjdeyi vereceğiz. Yeni programım başladığı için çocuk işi şimdilik sekteye uğradı.” dedi.

Fox Tv ekranında “Dünya Avucunuzda” isimli bir seyahat programına başlayacak olan Burcu Esmersoy, çeşitli ülkelerin kültürlerini ekranda tanıtacak.

Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz ile geçtiğimiz Mayıs ayında nikah masasına oturmuştu.
Burcu Esmersoy, Berk Suyabatmaz ile geçtiğimiz Mayıs ayında nikah masasına oturmuştu.

Burcu Esmersoy kimdir?

Fikir olarak var ama tedaviye başlamadım

Daha önce hakkında tüp bebek yaptırdığına dair haberler çıkan ünlü sunucu Burcu Esmersoy, tüp bebek tedavisine başlamadığını ancak başlamayı düşündüğünü ifade edip şu açıklamayı yapmıştı:

“Yaşla çok alakası yok ama çok stresli bir dönem yaşıyoruz. Fikir olarak var ama tedaviye başlamadım. Başlarsam söylerim. Geçen sene bana ‘evlilikle ilgili bir şey sormayın’ dedim. Sonra evlendim. Şimdi de ‘çocukla ilgili bir şey sormayın’ diyorum. Evlilik hayatımı süper değiştirdi. Akşam eşim eve gelirken ben mutfakta yemek yapan bir kadınım. İnanılır gibi değil. Dün akşam poşette tavuk yaptım. En iyi yaptığım yemek buymuş onu öğrendim. Evlilikte her şey çok güzel. Seçemem ki… Evlilikte en güzel şey çocuk herhalde ya… Olabilir mi? Allah isteyen herkese nasip etsin.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler