Ana SayfaÜnlülerEsra Erol hamile mi? Beklenen açıklama geldi!

İlgili Postlar

Esra Erol hamile mi? Beklenen açıklama geldi!

Esra Erol hamile mi? Beklenen açıklama geldi! İzdivaç programı ile ünlenen Esra Erol, hamilelik haberleri ile gündemi derinden sarstı. İki erkek annesi Esra Erol’un, üçüncü çocuk beklediği ve bir kız çocuğu dünyaya getireceği iddiaları gündeme geldi. Esra Erol hamile mi? Üçüncü bebeğini mi bekliyor? Bir kız bebek sahibi mi olacak? Herkes bu soruların yanıtlarını merak ederken, beklenen açıklama sonunda geldi. Esra Erol, hamilelik konusunda hangi açıklamada bulundu? Haber hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Esra Erol, Yeni Yıla Her Yıl Aynı Yerde Giriyor!

Esra Erol hamile mi?

Bir dönem televizyon ekranlarında yayınlanan izdivaç programında sunuculuk yaparak herkesin tanıdığı bir isim haline gelen, izdivaç programlarının yayından kaldırılması ile birlikte yeni sezonda  gündüz kuşağında yayınlanan bir kadın programı ile ekran hayatına devam eden ünlü sunucu Esra Erol, ünlü iş adamı Ali Özbir ile 2010 yılında büyük bir aşkla nikah masasına oturmuştu. Esra Erol, bu evliliğinde iki erkek çocuk dünyaya getirdi. Erol, son günlerde bir kız bebek sahibi olmaya hazırlandığı yönünde iddialar ile gündeme geldi. Bu iddiaların gündeme gelmesine neden; bir soruya verdiği yanıt oldu.

Esra Erol kimdir?

Ali Özbir’den kafa karıştıran hamilelik yanıtı

Geçtiğimiz günlerde kız kardeşinin doğum yapması ile birlikte teyze olma mutluluğu yaşayan Esra Erol, eşi Ali Özbir’in hamilelik il ilgili sorusuna verdiği yanıt ile hamile olduğu haberlerine konu oldu. Ali Özbir, sosyal medyada bir takipçisinin Esra Erol’un hamileliği ile ilgili bir sorusuna “Evet bir tane kız inşallah” şeklinde yanıt verdi. Özbir’in bu yanıtı, Esra Erol’un hamile olduğu ve bir kız bebek dünyaya getirmeye hazırlandığı şeklinde yorumlara neden oldu.

Esra Erol’dan hamilelik açıklaması

Esra Erol, eşi Ali Özbir’in kafa karıştıran bu yanıtının ardından kendi sosyal medya hesabından konu hakkında bir açıklama yaptı. Hamilelik haberini yalanlayan Esra Erol, “Sanırım bir yanlış anlaşılma var. Bebek yok, müjde de yok. Allah isteyen herkese nasip etsin.” şeklinde açıklaması ile dedikodulara son noktayı koydu. Esra Erol fanları, sitem etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler