Ana SayfaÜnlülerReynmen Olaylı Klibinden Kaç Para Kazandı?

İlgili Postlar

Reynmen Olaylı Klibinden Kaç Para Kazandı?

Reynmen olaylı klibinden kaç para kazandı? “Derdim Olsun” şarkısıyla Youtube’da tıklanma rekoru kıran sosyal medya fenomeni Reynmen, klipten ne kadar kazandığını açıkladı. Youtube’da klibi 133 milyonluk izlenme sayısıyla büyük bir rekor kıran Reynmen, tek bir şarkının klibinden kazandığı parayla dudak uçuklattı. Son zamanların en çok konuşulan ismi Reynmen, bununla ilgili neler söyledi? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Edis: Reynmen’in Takipçisi Organik!

Reynmen olaylı klibinden kaç para kazandı?

Reynmen olaylı klibinden kaç para kazandı? Youtube’da yayınladığı Derdim Olsun klibiyle bir anda herkesin konuştuğu isim olmayı başaran Reynmen, 133 milyonluk izlenme sayısıyla da büyük bir rekora imza attı.

Rekor izlenme sayısıyla bir anda magazin gündeminin baş köşesine yerleşen Reynmen lakaplı Yusuf Aktaş, geçtiğimiz günlerde olaylı klibini kendi kararıyla kaldırdığını açıklamış ve şunları söylemişti:

“Yok bottan silindi, yok ondan bundan silindi… Yoo gayet de ben kaldırdım. 200 milyonluk parçam da olmayı versin. Hayatıma mal oldu. Derdim oldu. İstemiyorum! Bugün bu şarkıyla gelmedim buraya, yarın da o şarkıyla var olmayız… Hadi bakayım!”

Klibini başına dert açtığı gerekçesiyle kaldırdığını açıklayan sosyal medya fenomeni hakkında bir gerçek daha ortaya çıktı. Çok konuşulan o videosunu tamamen silmediği anlaşılan Reynmen’in, Youtube’da bulunan gizleme seçeneğini kullandığı anlaşıldı.

Reynmen, klibinden ne kadar gelir elde ettiğini açıkladı.
Reynmen, klibinden ne kadar gelir elde ettiğini açıkladı.

Reynmen Kimdir?

Böyle şeyleri saklayan biri değilim

Milyonlarca takipçisiyle sıcak bir temas kuran fenomen isim, kendisine bir takipçisinin yönelttiği soruya tüm samimiyetiyle cevap verdi.

Takipçisinin yönelttiği “133 milyon izlenen şarkın sana ne kadar kazandırdı?” sorusunu yanıtlayan sosyal medya fenomeni Reynmen, “Böyle şeyleri saklayan biri değilim. 120 -130 bin TL kazandım” açıklamasıyla dikkat çekti.

Varsa öyle bir delikanlı çıksın açıklasın

Yakaladığı rekor izlenme sayısıyla bir anda ünlüler dünyasının da gündeminde yer alan Reynmen hakkında, en son şarkıcı Berkay sert bir çıkış yapmıştı.

İzlenme sayısının doğru olduğuna inanmadığını ifade eden Berkay, analitik raporun açıklanmasını isteyerek şunları söylemişti:

“Reynmen’i yaptığı güzel işlerden dolayı tebrik ediyorum. Kendisini de çok seviyorum ama on gün gibi kısa sürede yaklaşık seksen milyon gibi bir rakama ulaşmış olmasını da inandırıcı bulmuyorum. Üç yüz, beş yüz milyon izlenmiş şarkıların ilk bir haftasının bana analitik raporlarını açıklasınlar. Youtube’da şarkıyı yayınlayan kanalın ve şirketin sadece kendi görebildiği bir analitik raporu var. Varsa öyle bir delikanlı çıksın açıklasın ona göre konuşalım.”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler