Ana SayfaKimdirReynmen Kimdir?

İlgili Postlar

Reynmen Kimdir?

Son dönemin en ünlü sosyal medya fenomenlerinden başında gelen Reynmen Kimdir? Reynmen Nerede Doğdu?  Reynmen Aslen Nereli?  Reynmen  Hangi Burç? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…

Reynmen Nerede Doğdu?  Reynmen Aslen Nereli?  Reynmen  Hangi Burç?

Reynmen 1 Ocak 1995 Yılında İstanbulda Doğdu. Reynmen Aslen İstanbulludur. Reynmen Oğlak Burcudur.

Reynmen Kimdir

Reynmen’in bir erkek kardeşi ve bir ablası bulunmaktadır. Babasının ismi Rahmi, annesinin ise Nasibe’dir. Gerçek ismi Yusuf Aktaş’dır. İlkokula Bağcılar’daki Ahmet Kabaklı Ortaokulu’nda başlayan Yusuf Aktaş daha sonra Fatih Sultan Mehmet İlköğretim Okuluna nakil oldu. Reynmen Liseyi Bahçeşehir’de okudu. Daha sonra Bahçeşehir İMKB Anadolu Teknik ve Endüstri Meslek Lisesine yazılmıştır. Ancak oradan da mezun olmadan Başakşehir Lisesi’ne geçiş yapmış son olarak oradan da ayrılarak Açıköğretim’de Liseyi tamamlamıştır.

Üniversite eğitimini Radyo ve Televizyon Programcılığı bölümünde devam ettiren Reynmen kısa sürede geniş hayran kitlelerine sahip olmuştur. Scorp isimli video paylaşım ve canlı yayın uygulamasında çekmiş olduğu videolar ile bir anda sosyal medyanın en çok takip edilen isimleri arasında yer almayı başardı.

Reynmen Yusuf Aktaş daha önce Ahmut Kural ve Murat Cemcir ile birlikte “Sie Liegt in Meinen Armen” şarkısını söylerek düet yapmıştı. Yusuf Aktaş, Youtube’da yayınlandığı gibi en çok izlenen video, şarkı olma yolunda ilerliyor. Reynmen aynı zamanda kısa süre önce Ünlü yapımcı Acun Ilıcalı’nın sunuculuk teklifini reddetmiştir. Reynmen, “Acun abiyi çok seviyorum. Kendisine selamlarımı iletiyorum bana böyle bir teklifle geldi. Fakat bunun benim için doğru olmayacağını düşündüğümden dolayı reddetmek zorunda kaldım. Kendisi de bu konuyu anlayışla karşıladı.”diyerek teklifi reddettiğini duyurdu.

Reynmen’in “Derdim Olsun” klibi 38 milyon 223 bin kez izlendi!  Yusuf Aktaş 25 Ocak 2019 tarihinde paylaştığı Reynmen – Derdim Olsun şarkısıyla ünlü şarkıcı Aleyna Tilki’nin ilk 24 saatte kırdığı 6.3 milyon izlenmeyi geride bırakarak Türkiye izlenme rekorunu kırmayı başarmıştır…

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler