teensexonline.com
Ana SayfaKimdirOryantal Didem Kınalı Kimdir?

İlgili Postlar

Oryantal Didem Kınalı Kimdir?

İbrahim Tatlıses tarafından keşfedilen ve ilk çıktığı dönemlerde konuşması yasak olan yaptığı dans şovu sahnelerin aranan ismi olan Oryantal Didem Kınalı Kimdir? Oryantal Didem Kınalı Nerede Doğdu? Oryantal Didem Kınalı Aslen Nereli? Oryantal Didem Kınalı Hangi Burç? Hepsi ve Daha Fazlası Haberimizde…

Oryantal Didem Kınalı Nerede Doğdu? Oryantal Didem Kınalı Aslen Nereli? Oryantal Didem Kınalı Hangi Burç?

Didem Kınalı 6 Haziran, 1986 yılında İstanbul’da doğdu. Oryantal Didem Kınalı aslen İstanbulludur. Oryantal Didem Kınalı İkizler Burcudur.

Kendisi ile beraber toplam ailesinin 3 çocuğu vardır. Anne tarafından Selanikli, baba tarafından ise Yugoslavyalılıdır. Güzel oryantal’in Boyu 1.64’dür.

Dansöz Didem Kınalı İlköğretime başlayıp 3. sınıftayken okulunu bırakmak zorunda kalmıştır. Ardından tekrar okuluna devam etmiş ve Lise’yi bitirene kadar okumuştur. Matematiğinin zayıf ama diğer derslerinde son derece iyi olduğunu dile getirmiştir. Küçükken düğünlere gider ve düğünlerde dans etmiştir.Küçüklüğünde en büyük arzusu bir bisikletinin olmasıydı ama maddi durum sebebi ile bisikleti olmamıştır.

Her zaman dans etmeyi sevdiğini söyleyen ünlü Oryantal Didem Kınalı, ailesinin vermiş olduğu desteği de hiç bir zaman unutmuyor. Her zaman ailesinin yanında olması onu mutlu etmiş.Dans ederken özellikle gülmeyi çok seviyor…

Kendine has yorumu, sempatik tavırları ve oryantal kıvraklığı ile Yurt dışında da övgüler alan Oryantal Didem, gündemde övgüler ile yer almaya devam ediyor. Güzelliği kadar fiziği ile de dikkat çekmeyi başarıyor.

Oryantal Didem Kınalı bir röportajında evlilikle ilgili düşüncelerini şöyle dile getirdi. Hiçbir zaman evliliği düşünmedim. Ama gelinliği çok seviyorum. Gelinlik modellerini çok giydiğim de oluyor. Çok kabarık, dantelli modelleri. Ama düşünmüyorum. Bana aynı evde olmak zor geliyor. Zaten ilişkimin bitme sebebi de bu. Yani çocuk yapmak, evlilik çok uzak geliyor bana açıkçası.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler