Ana SayfaÜnlülerEce Erken: Bu Barışı Sonuna Kadar Destekliyorum!

İlgili Postlar

Ece Erken: Bu Barışı Sonuna Kadar Destekliyorum!

Ece Erken: Bu barışı sonuna kadar destekliyorum! Ece Erken, yakın dostu Alişan’ın Demet Akalın ile olan 6 yıllık küslüğü bitirmesinin ardından sosyal medya hesabından ateş püskürmüştü. Ece Erken’in sert bir şekilde eleştirdiği Alişan herhangi bir yorum yapmazken, ünlü sunucunun bugün Söylemezsem Olmaz programındaki sözleri dikkat çekti. Geçtiğimiz gün yaptığı çıkışın gereksiz olduğunu itiraf eden Erken, “Bu barışı sonuna kadar destekliyorum” ifadesini kullandı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ece Erken Alişan Hakkında Son Defa Konuştu!

Ece Erken: Bu barışı sonuna kadar destekliyorum!

Ece Erken: Bu barışı sonuna kadar destekliyorum! Demet Akalın ile Alişan’ın geçtiğimiz hafta canlı yayında 6 yıllık küslüklerini bitirmesinin ardından magazin dünyası epey karışmıştı.

Alişan’ın yakın dostu olan Ece Erken, sosyal medya hesabından paylaştığı bir gönderi ile sert bir çıkış yapmış ve kendisinin mahkemelik olduğu Demet Akalın ile barışan ünlü türkücüye ateş püskürmüştü.

Ece Erken , yaptığı paylaşımda “İnsan olmak kuruş ile değil, duruş ile ölçülür” ifadesini kullanarak şunları söylemişti:

“Kimin, kimin hakkında ne konuştuğunu bilince ortada şeref namus varsa ÖZÜR yoksa kimse “ne mutlu barışmışlar” sözünü benden beklemesin. Ben mahkemelik olduğum için değil her şeyi bildiğim için kırgınım. Zaten bu barışın olacağını haftalar önce yayında söylemiştim. 5i 1 yere kadar! insan olmak kuruş ile değil, duruş ile ölçülür.”

Ece Erken’in yaptığı bu sert çıkışın ardından Alişan cephesinden herhangi bir açıklama gelmemişti.

Alişan'ın Demet Akalın ile barışmasının ardından ateş püsküren Ece Erken, bugün  canlı yayında geri adım attı.
Alişan’ın Demet Akalın ile barışmasının ardından ateş püsküren Ece Erken, bugün canlı yayında geri adım attı.

Ece Erken kimdir?

Eskiden benim kardeşim dediğim sonradan düşmanım olmaz

Bugün yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında konu ile ilgili yorum yapan ünlü sunucu Ece Erken, iki ünlü ismin barıştığını ilk duyduğundan yaptığı çıkışın gereksiz olduğunu itiraf edip şunları söyledi:

“Aslında ilk kez mutlu olmasını diliyorum. Kim kiminle mutluysa, kim kiminle daha iyi anlaşıyorsa onunla birlikte olmasını temenni ediyorum. Bu barışı da sonuna kadar destekliyorum. Eskiden benim kardeşim dediğim sonradan düşmanım olmaz. Sonradan ben onun canını yakacak herhangi birşey söylemem, herhangi bir şeyde bulunmam, herhangi bir düşmanıyla yan yana gelmem. Biliyorsunuz az çok beni, herkesi de tanıyorsunuz. O yüzden ben bu konuyla ilgili izin verirseniz yorumsuz kalıcam, herkese de mutluluklar diliyorum. Gerçekten de öyle düşünüyorum. Özellikle Cumartesi günü gelen telefonlardan sonra daha da her şeye pozitif bakmaya başladım.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler