Ana SayfaÜnlülerEge: Battım, Bütün Birikimim Gitti!

İlgili Postlar

Ege: Battım, Bütün Birikimim Gitti!

Ege: Battım, bütün birikimim gitti! Türk Pop Müziğinin 90’lı yıllara vuran ünlü ismi Ege, katıldığı programda kendisiyle ilgili çok önemli bir itirafta bulundu. Sesiyle olduğu kadar besteleriyle de bir döneme adını altın harflerle yazdıran ünlü şarkıcı Ege, müziğe ara verdiği dönemde neler yaptığını katıldığı 2. Sayfa programında anlattı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ege’ye ikinci şok!

Ege: Battım, bütün birikimim gitti!

Ege: Battım, bütün birikimim gitti! Türk pop müziğinin 90’lı yıllara damgasını vuran ismi Ege, bugün Kanal D ekranında yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu.

Yaz Aşkım, Delice gibi şarkılarıyla büyük ses getiren şarkıcı Ege, müziğe ara verdiği bir dönemde girdiği ticaret hayatında başına gelen tirajikomik hikayeyi anlatarak eğlenceli anlar yaşattı.

Kendisinin Türkiye’de zeytinyağı konusunda en bilgili insanlardan birisi olduğunu söyleyen ünlü şarkıcı, ticaret hayatında iki önemli ders aldığını itiraf etti.

İşte ünlü şarkıcı Ege’nin 2. Sayfa canlı yayınında anlattıklarından bazı satırbaşları…

Şarkıcı Ege, ülkede zeytinyağından en iyi anlayan insanlardan birisi olduğunu söyledi.
Şarkıcı Ege, ülkede zeytinyağından en iyi anlayan insanlardan birisi olduğunu söyledi.

Ege Kimdir?

Zeytinyağından kazanacağım parayı bir gecede sahneden kazanıyorum dedim, bıraktım

-Ben zeytinyağı işine girdim ve battım. Baktım bir süre sonra üç ayda zeytinyağından kazanacağım parayı bir gecede sahneden kazanıyorum kendi kendime ‘ne uğraşıyorsun’ dedim, bıraktım.

-Ama önemli iki ders aldım. Birincisi Türkiye’de zeytinyağını en iyi bilenlerdenim… İkincisi aldığım en önemli ders ‘bildiğin işi yap’ oldu. Çok büyük paralar batırdım, bütün birikimim gitti.

-Benim yeniden başlayabilmek gibi bir özelliğim var hayata buna alışık olduğum için zor zor olmadı toparlanmam. Üç yıl sadece zeytinyağı işiyle uğraştım. Konser vermek yerine bu iş için fuarlara gittim yeni şeyler öğrendim.

-Bu olayın üzerinden 4-5 yıl geçti. Bırakmamda ki en önemli neden de şudur; Çok önemli bir kurumdan 5 bin şişe sipariş geldi. Bizim ürünler de öyle ucuz değil 55 euro falan… Alıcılarla bir toplantı yaptık. Ben başladım anlatmaya, ‘üç bin yıllık şişeler 55 saate yapılıyor, ürünümüz 8 ayrı işlemden geçiyor, organik sertifikaları var’ dedim. Onlar bayıldılar keyiften, en son darbeyi de ‘bunlar da size hediyem olsun’ dedim. Zeytinyağı verdim.

Resim çektirmeye çağırmışlar

-Ben ‘satacağım ve bütün yatırdığım parayı çıkaracağım’ diye düşündüm. Masadan tam kalkarken hanımefendi dedi ki müdüre ‘bir ricamız olacak resim çekilebilir miyiz?’ ben ‘anlamadım’ dedim. Tekrar ‘resim çekilebilir miyiz’ dedi.

-Sonra başladık resim çekilmeye… Neyse toplanı bitti aşağı indim yardımcım ‘nasıl geçti’ ben ‘Çok güzel geçti’ dedim. ‘Sattık mı?’ diye sordu. ‘Yok resim çektirmeye çağırmışlar’ dedim.

-Hakikaten de öyle oldu. Ürünleri almadılar. Ben anlattım anlattım, yarım saat de resim çekildik, hayranım çıktı gelenler… O gün kendime ‘bildiğin işi yap’ dedim ve bıraktım.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler