Ana SayfaÜnlülerBekir Aksoy Boşanmasının Ardından İlk Defa Konuştu...

İlgili Postlar

Bekir Aksoy Boşanmasının Ardından İlk Defa Konuştu…

Bekir Aksoy boşanmasının ardından ilk defa konuştu… Kendisinden 23 yaş küçük eşi Derya Çavuşoğlu ile olaylı bir şekilde boşanan Bekir Aksoy, ilk defa konuştu. 2013 yılında nikah masasına oturduğu Çavuşoğlu ile 4 yıllık bir evliliğin ardından boşanan Aksoy, şiddet iddiaları ile gündeme gelmişti. Eşinin yaşının genç olmasının boşanmada etken olmuş olabileceğini itiraf eden ünlü oyuncu Bekir Aksoy, bakın neler anlattı…

Bekir Aksoy’dan Dizi Açıklaması!

Bekir Aksoy boşanmasının ardından ilk defa konuştu…

Bekir Aksoy boşanmasının ardından ilk defa konuştu… 2013 yılında kendisinden 23 yaş küçük Derya Çavuşoğlu ile nikah masasına oturan Bekir Aksoy, 4 yıllık bir evliliğin ardından eşini darp ettiği iddiasıyla boşanmıştı.

Akasya Durağı ve Doktorlar gibi uzun soluklu dizilerde yer alan başarılı oyuncu, boşandıktan sonra hakkında çıkan iddialar ile ilgili ilk defa konuştu.

Bugün yayınlanan 2. Sayfa programına konuk olan ünlü oyuncu, evliliğine ikinci bir şansın mümkün olmadığını ifade ederken hakkında çıkan şiddet iddialarını yalanladı.

İşte oyuncu Bekir Aksoy’un canlı yayında anlattıklarından bazı satırbaşları…

Derya Çavuşoğlu, Bekir Aksoy ile kendisine şiddet uyguladığı için boşandığını iddia etmişti.
Derya Çavuşoğlu, Bekir Aksoy ile kendisine şiddet uyguladığı için boşandığını iddia etmişti.

Bekir Aksoy Kimdir?

İyi bir aile reisi olmaya çalıştım ama bir şey olmuyor

-Bir gün sette birinin kolu kırıldı. Üzerimde önlük vardı. Beni görenler ‘Bekir ne yapalım’ demeye başladılar. ‘Ben nereden bileyim, doktor muyum?’ dedim.”

-Bizim mesleğimiz böyle taksi şoförünü canlandırınca taksici olduğumuzu sanıyorlar. Rahtmetli de kötü adamı canlandırınca onu da ‘kötü biri’ sanmaya başlamışlardı…”

-Yasemin ve İzzet o dizi sayesinde tanıştılar. Dizi onların hastanesinde çekiliyordu… En başından beri ilişkilerine hep evlilik gözüyle baktılar. Çok da güzel oldu. “

-Ekip olarak çok eğleniyorduk. Yasemin beni yüzümden gülme krizine giriyordu, çekim yapamıyordu. ‘Sen git’ diyordu bana…”

-Erol Günaydın efsane bir adam. Kamera önünde geçen zaman çok az, asıl önemlisi kulis. O çok büyük bir oyuncu.”

-Derya elinden geleni yaptı. Bir şeyler yaşanıyor, bitiyor. Belki de Emir erken dünyaya geldi. Bir kopukluk olmaya başladı. Ne onun suçu, ne de benim suçum. İyi bir aile reisi olmaya çalıştım ama bir şey olmuyor. Belki Türkiye’de olmuyor belki de biz başaramadık. Zaten evlilikler de artık uzun sürmüyor.”

Hırslı bir kız değildi, ben de asla ve asla ona engel olacak bir adam değilim

-Derya’nın genç olması nedenlerden biri olabilir. Hırslı bir kız değildi, ben de asla ve asla ona engel olacak bir adam değilim. Destek olabileceği her şeyde destek oldum. Şiddet olayları konuşuluyordu o zamanlar ben de eğer öyle bir adam olsaydım eşim istediği gibi dışarı çıktığında tek başına yurt dışına gittiğinde de müdahale ederdim.”

-Evliliğimize ikinci bir şans mümkün görünmüyor. Büyük konuşmak istemiyorum ama mümkün değil. Ayrıldığımızda Emir 3 yaşındaydı. Ayrıldığımızı inanılmaz bir olgunlukla kabul etti.”

-Ayrılık kararı karşılıklı oldu. Zaten ilişki esnasında bu ayrılıklar düşünülmeye başlanıyor. Anne-kız arasında da aynı şey oluyor. bir süre sonra anne kızdan, kız anneden nefret etmeye başlıyor. Bu ayrılık sinyalleri beyinle karşı tarafa geçmeye başlıyor.”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler