Ana SayfaÜnlülerCüneyt Arkın: Dostun Yoksa Yandın...

İlgili Postlar

Cüneyt Arkın: Dostun Yoksa Yandın…

Cüneyt Arkın: Dostun yoksa yandın… Önceki gün hidrosefali nedeniyle ameliyat olan Fatma Girik’i ziyarete giden Cüneyt Arkın, ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Sabah erken saatlerde hastaneye gelerek eski dostunu ziyaret eden Cüneyt Arkın’ın hastane içinde tekerlekli sandalye kullanması dikkat çekti. Geçtiğimiz yaz kendisi de sağlık sorunları yaşayan usta aktör, “Allah kimseyi hastaneye düşürmesin” ifadesini kullandı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Cüneyt Arkın’dan “Börü” Film Açıklaması! “Bu Kadro Kolay Kolay Bir Araya Gelmez”

Cüneyt Arkın: Dostun yoksa yandın…

Cüneyt Arkın: Dostun yoksa yandın… Önceki gün yaşadığı hidrosefali rahatsızlığı sebebiyle shunt ameliyatına alınan Fatma Girik’i ziyarete giden usta aktör Cüneyt Arkın, ünlü sanatçının sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Kendisi de sağlık sorunları yaşamasına rağmen sabahın erken saatlerinde arkadaşını ziyarete gelen usta aktör, ünlü sanatçı hakkında “O çok güçlü bir kadın” ifadesini kullandı.

Fatma Girik’in Sağlık Durumu Nasıl?

Fatma Hanım adamdır, sevgi doludur ve hayatta mesleğini bu kadar seven yoktur

Kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla kısa bir sohbet gerçekleştiren Cüneyt Arkın, ünlü sanatçı Fatma Girik’in sağlık durumu ile ilgili “Fatma Hanım iyi diyebilirim. O çok güçlü bir kadın. Eskiden de öyleydi, şimdi de öyle. Fatma Hanım adamdır, sevgi doludur ve hayatta mesleğini bu kadar seven yoktur.” dedi.

Arkadaşı Fatma Girik’e moral vermek için hastaneye geldiğini söyleyen usta aktörün, hastane içinde tekerlekli sandalye kullanması dikkat çekti.

Fatma Girik'e moral vermek üzere hastaneye gelen usta aktörün tekerlekli sandalye kullanması dikkat çekti.
Fatma Girik’e moral vermek üzere hastaneye gelen usta aktörün tekerlekli sandalye kullanması dikkat çekti.

Cüneyt Arkın kimdir?

Allah kimseyi hastanelere düşürmesin

Geçtiğimiz yıl yaşadığı sağlık sorunları yüzünden sevenlerini bir hayli korkutan Cüneyt Arkın, “Bir rahatsızlık geçirdim, hastaneleri çok iyi biliyorum ama şu an iyiyim.” sözleriyle kendi sağlık durumu hakkında da açıklama yaptı.

“Bir rahatsızlık geçirdim, hastaneleri çok iyi biliyorum ama şu an iyiyim. Allah kimseyi hastanelere düşürmesin. Şöhretin olabilir, paran olabilir, her şeyin olabilir ama sağlığın olmazsa, dostun olmazsa yandın.” sözleriyle dostluğun önemini vurgulayan usta aktör Cüneyt Arkın, Fatma Girik’in ilk ziyaretçisi olarak vefa örneği sergiledi.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler