Ana SayfaÜnlülerSimge'den Cüretkar Klip!

İlgili Postlar

Simge’den Cüretkar Klip!

Simge’den cüretkar klip! Son yıllarda çıkan en başarılı isimlerden birisi olan Simge, yeni klibinde yer alan üstsüz sahneleriyle olay oldu. Geçtiğimiz yıl çıkarttığı “Ben Bazen” isimli albümünden “Aşkın Olayım” şarkısına klip çeken ünlü şarkıcı simge, cüretkar sahneleriyle dikkat çekti. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Simge Sağın Muhteşem Sahnesi İle Dikkat Çekti!

Simge’den cüretkar klip!

Simge’den cüretkar klip! Son yıllarda seslendirdiği birbirinden başarılı şarkılarıyla ismini altın harflerle yazdıran şarkıcı Simge Sağın, son klibiyle olay oldu.

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü “Ben Bazen” adlı albümden “Aşkın Olayım” adlı şarkıyı kliplendiren ünlü şarkıcı Simge, cüretkar sahneleriyle dikkat çekti.

“Ben Bazen” ve “Öpücem” şarkılarıyla geçtiğimiz yıla damga vuran Simge, bu albümle dijital mecralarda 100 milyonun üzerinde tıklanarak yine dijital olarak en çok satan ve dijital ortamda en çok dinlenen albüm olarak büyük bir başarıya imza attı.

Simge Sağın, yeni klibinde düzgün fiziği ile dikkat çekti.
Simge Sağın, yeni klibinde düzgün fiziği ile dikkat çekti.

Simge Sağın kimdir ?

Albümüyle 2 ayrıl Altın Plak ödülüne layık görülmüştü

Son albümüyle 2 ayrı Altın Plak ödülünü de kazanan ünlü şarkıcı; sözü, müziği ve düzenlemesi Onur Özdemir’e ait olan Aşkın Olayım şarkısı için yönetmen Murat Joker’in karşısına geçti.

Cüretkar sahneleriyle sosyal medyada büyük ses getiren klibin çekimlerinde ünlü şarkıcıya Portekizli model Mercos Santos eşlik etti.

Simge’nin üstsüz sahnelerinin dikkat çektiği yeni klibinde, ünlü şarkıcının hayranları güvelliği için övgüler yağdırdı.

İşte Simge Sağın’ın cüretkar sahneleriyle büyük ses getiren o klibi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler