Ana SayfaÜnlülerKoca Adamlar Genç Kadınların Oyuncağı Oluyor!

İlgili Postlar

Koca Adamlar Genç Kadınların Oyuncağı Oluyor!

Koca adamlar genç kadınların oyuncağı oluyor! Ünlü komedyen Ata Demirer’in kendisinden 26 yaş küçük Aslı Turanlı ile yaşadığı ilişki kısa süre içinde bitmişti. Sosyal medyada birçok tepki alan bu ilişkinin kısa sürede bitmesinin ardından Magazin Konseyi ekibi konuyu masaya yatırdı. Cengiz Semercioğlu, Onur Baştürk ve Ömür Gedik’in oluşturduğu konsey, çarpıcı yorumlara imza attı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Ata Demirer İle Aslı Turanlı Ayrılık Şoku!

Koca adamlar genç kadınların oyuncağı oluyor!

Koca adamlar genç kadınların oyuncağı oluyor! Ünlü komedyen Ata Demirer’in kendisinden 26 yaş küçük oyuncu Aslı Turanlı ile aşk yaşaması magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Aralarındaki yaş farkından dolayı bir hayli eleştirilen iki ünlü ismin, sosyal medya hesaplarında birbirlerini takipten çıkarmasıyla aşklarının bittiği iddia edildi.

Ata Demirer’in oyuncu Aslı Turanlı ile yaşadığı 21 günlük ilişkinin bitmesinin ardından konuyu masaya yatıran Magazin Konseyi ekibi, çarpıcı ifadelerde bulundu.

Cengiz Semercioğlu, Onur Baştürk ve Ömür Gedik’in oluşturduğu konsey, 21 gün süren bir ilişkinin aşk olamayacağını iddia etti.

İşte Magazin Konseyi ekibinin Ata Demirer’in kendisinden 26 yaş küçük oyuncuyla aşkı hakkındaki yorumları…

Ata Demirer'in kendisinden 26 yaş küçük Aslı Turanlı ile aşk yaşaması oldukça eleştirilmişti.
Ata Demirer’in kendisinden 26 yaş küçük Aslı Turanlı ile aşk yaşaması oldukça eleştirilmişti.

Ata Demirer kimdir?

Bunlar genç sevgilinin handikaplarıdır işte…

Cengiz Semercioğlu:  26 yaş küçük sevgiliyle aşk, 21 günde bitti… 21 günde birbirinizi ne kadar tanıdınız da bu kadar aşk-meşk sözlerini, komik videoları zerimize boca ettiniz.Sosyal medyada yaşanan, gözümüze bu kadar sokulan aşkların sahici olmadığına inanıyorum. Bunlar da genç sevgilinin handikaplarıdır işte; koca koca adamlar genç kadınların sosyal medya sevdasının oyuncağı oluyorlar.

Onur Baştürk:  Bunun adı aşk mı, 21 günde biten şey olsa olsa flört olur. Flört etmişler ve baktılar ki olmadı ayrılmaya karar vermişler. Ama çocuk gibi ortaya dökülmelerini anlamadım.  Bir de yaş farkı mühim değil deniliyor ama, sonuçta bir şey paylaşamıyorsan bunlar hep yaş farkından kaynaklanıyor…

Ömür Gedik: 26 gün bile sürmeyen bir aşk hikayesi, “büyük aşk” diye yazıldı çizildi ya ben en çok ona şaşırıyorum. Daha ilişki oturmadan çekilen ve yayınlanan videolar da çok gereksizdi. Ata Demirer’i böyle haberlerle değil işleriyle konuşmayı tercih ederim. Mesela Nükhet Duru ile yaptığı düeti merakla bekliyorum.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler