Ana SayfaÜnlülerKadir Doğulu: Birçok Defa Aşık Olduğumu Sandım...

İlgili Postlar

Kadir Doğulu: Birçok Defa Aşık Olduğumu Sandım…

Kadir Doğulu: Birçok defa aşık olduğumu sandım… Geçtiğimiz ay yayınlanmaya başlayan Vuslat dizisiyle ara verdiği ekranlara geri dönen Kadir Doğulu, birçok defa aşık olduğunu sandım sözleriyle dikkat çekti. Kendisi gibi oyuncu Neslihan Atagül ile evli olan başarılı oyuncu, “Vuslat” dizisinde oynamaya nasıl karar verdiğini Ali Eyüpoğlu’na anlattı. İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Kadir Doğulu: Garson Deyip Aşağıladılar!

Kadir Doğulu: Birçok defa aşık olduğumu sandım…

Kadir Doğulu: Birçok defa aşık olduğumu sandım… TRT’in yeni dizisi Vuslat’ta Devrim Özkan ile birlikte başrolü paylaşan başarılı oyuncu Kadir Doğulu, Ali Eyipoğlu’na samimi açıklamalar yaptı.

Dizide Aziz isimli bir karakteri canlandıran Kadir Doğulu, Eyüpoğlu’na hem canlandırdığı karakteri hem de kendisiyle arasındaki benzerlikleri anlattı.

Eşi Neslihan Atagül ile tanışana kadar ilk görüşte aşka inanmadığını ifade eden Kadir Doğulu, dizinin ilgi çekici bir hikayesi olduğu için kabul ettiğini söyledi.

İşte Kadir Doğulu’nun Ali Eyüpoğlu’na anlattıkları…

Kadir Doğulu kimdir?

Yaşayana kadar ‘ilk görüşte aşk’ nedir bilmiyordum

“-Bu dizinin nesi Kadir Doğulu’ya “Evet” dedirtti?

Aslında çalışmak istemediğim bir dönemde geldi bu teklif. Yıllarca üst üste çok dizi çektim. İnsanın kendini tazelemesi için bir süre dinlenmesi gerekiyor. Dinlendiğim bir dönemde ajansım da bir takım işleri beğenebileceğimi düşünüp proje yollamaktan geri kalmadı. Onlardan biri ‘Vuslat’tı. Hikaye çok etkileyiciydi ve gittiği yeri merak etmeye başladığımda benim için ilgi çekici demektir. Hikayenin geneli çok ilgi çekici olduğu için kafama yattı ve kabul ettim.

-Dizideki Aziz, bir kız görüyor ve çarpılıyor. Aziz”e hayat veren Kadir Doğulu’nun böyle çarpıldığı oldu mu?

Birçok defa aşık olduğumu sanmıştım ama Neslihan’la (Atagül) karşılaşana kadar… Neslihan’la aynen böyle oldu. İnsan eğer bir duyguyu tecrübe etmezse, varlığından haberdar olmaz. Yaşayana kadar ‘ilk görüşte aşk’ nedir bilmiyordum ve inanmıyordum.

-Dizide bir Salih Baba karakteri var, Aziz”e yol gösteren bir bilge… Kadir Doğulu’nun da var mı bir Salih Baba”sı?

Şükürler olsun var tabii bir akıl hocam… Salih Baba gibi insan çok ama görmesini bilene. Arayan bulur. Ne aradığını bilmezsen, bulamazsın. Bu ülkenin dört bir tarafından Salih Baba gibi insanların olduğunu biliyoruz. Şükürler olsun ki varlar… Umarım herkes aradığını bulur. Hayat, tek başına gidilecek bir yol değil. O yolda mutlaka rehberi olması lazım insanın. Ararsanız, bulursunuz… Var yani…

-Kaç gün çalışıyorsun?

En fazla beş gün.

-İki gün ne yapıyorsun?

Aileme vakit ayırıyorum. Birikmiş işlerimi halletmeye çalışıyorum. Onun dışında hobilerim var. Ağaçla ilgilenmeyi, kamp yapmayı, köpeklerimle ve ailemle doğada gezmeyi seviyorum. Karavanımız var, ara sıra Neslihan’la küçük kaçamaklar yapıyoruz İstanbul’a yakın yerlere…”

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler