Ana SayfaDizilerSurvivor 2019 5. Haftada Adaya Veda Edecek İsim Belli Oldu!

İlgili Postlar

Survivor 2019 5. Haftada Adaya Veda Edecek İsim Belli Oldu!

Survivor 5. hafta 20. bölümde her iki takımdan da 12 yarışmacı ile devam eden mücadelede bugün Türk takımından bir kişi eksilecek ve Türkiye 11 yarışmacı ile yarışmaya devam edecek. Survivor’da bu haftaki elenme potasına düşen adaylar Ecem, Okay ve Hakan ve olmuştu. Survivor 2019 5. haftada adaya veda edecek isim belli oldu.

 2019 Survivor Yarışmacıları

Survivor 2019 5. Haftada Adaya Veda Edecek İsim Belli Oldu!

Survivor 20. bölümü ile ekranlara geldi. İki takımda ödül ve iletişim oyunlarında nefes kesen mücadele sergiledi. Ödül oyunlarını Türk takımı galip gelecek aç kalmaktan kurtuldu. Bu hafta SMS oylaması ile Türk takımından elenerek adaya veda edecek isim belli oldu.

Survivor 5. haftada elenen yarışmacı ECEM oldu.

Survivor 2019 5. Haftada Adaya Veda Edecek İsim Belli Oldu

SURVİVOR İLETİŞİM OYUNU!

Murat Ceylan iletişim oyunun sonuçlarını açıklamadın önce Atakan’a söz verdi. Atakan, geçen hafta kaybettiği zaman çok üzüldüğünü, bugün bu ödülü kazanmak istediğini, dış dünya ile haberleşeceği için büyük önem taşıdığını ve kazanan kişinin kendisi olmasını istediğini söyledi.

Survivor iletişim oyununu kazanan erkeklerde Atakan oldu. Atakan, yanında götürmek istediği kişiler ise Okay ve Yusuf oldu.

Survivor iletişim oyununda kazanan kadın yarışmacı ise Seda oldu. Seda, yanında götürmek istediği kişiler ise Melisa ve Büşra oldu.

SURVİVOR ÖDÜL OYUNU!

Survivor 20. bölüm ödül oyununda her iki takım kıyasıya mücadele etti ve Ödülü Türk takımı kazandı.

Türkiye 10 – Yunanistan 8

Survivor 2019 5. Haftada Adaya Veda Edecek İsim Belli Oldu

ADA KONSEYİNDE KONUŞULANLAR!

Acun, yarışmacıları söz verdi.

Ecem, eleme potasında olduğu için üzgün olduğunu, henüz bir haftadır kendisini gösterebildiğini ve adada kalırsa açığını kapatacağını söyledi.

Okay, daha önce eleme potasına Melisa’yı yazdığı için onunda kendi adını yazacağını söylediğini, uzun yıllardır Survivor hayali kurduğunu, her türlü Survivor şartlarına uygun olduğunu söyledi.

Hakan ise, Survivor’da hayallerinin resmini çizdiğini, hayalinin şampiyon olmak olduğunu söyledi.

MELİSA İLETİŞİM ÖDÜLÜNDE SORUN YAŞADI!

Acun, Melisa’nın iletişim ödülündeki sorunu ile ilgili söz verdi. Melisa, görüştüğü arkadaşının, ‘Melisa nasılsın’ demesine üzüldüğünü ve zaten günlerdir onu düşünüp uyku uyuyamadığını, bu yüzden de performansının da düşük olduğunu söyledi. Acun’dan telefonla görüşme izni isteyen Melisa’ya Acun’dan olumsuz yanıt geldi.

 Survivor 5. Hafta 19. Bölüm Ödül Oyununu Kazanan Takım Belli Oldu!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler