Ana SayfaDizilerYüzleşme 2. Bölüm Fragmanı İzle! Ömer'in Dönüşü Tüm Oyunları Bozacak!

İlgili Postlar

Yüzleşme 2. Bölüm Fragmanı İzle! Ömer’in Dönüşü Tüm Oyunları Bozacak!

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yüzleşme ilk bölümü ile izleyicisi ile buluştu. 15 yıl önce kaybolan Masal Kalender kasabasına intikam almak için geri dönüyor. Fikret, yıllar önce kaybolan kızı Gonca’yı hiç unutmamış ve bir gün geri dönecek ümidiyle yaşamaktadır. Kasabada oynanan oyunlar ile tüm topraklarını satmak zorunda kalan Fikret, Ömer’i Fransa’dan çağırıyor. Ömer’in dönüşü tüm oyunları bozacak.

Yüzleşme Oyuncu Kadrosu

Ömer’in Dönüşü Tüm Oyunları Bozacak!

Yüzleşme ilk bölümün hemen ardından 2. bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Fikret, kendi eliyle kurduğu kasabayı yeniden alacağını söylüyor. Ömer’in kasabaya gelişi ile bir çok kişi rahatsız olmaya başlıyor.

İşte Yüzleşme 2. bölüm ilk fragmanı..

https://youtu.be/QFjckhh9NSA

YÜZLEŞME DİZİSİ 1. BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Masal 15 yıl önce, Ömer ile buluşmak için gittiği yerde bir kaç kişi tarafından kaçırılıyor ve tecavüz ediliyor. Masal, kendisine kötülük yapan insanlardan intikam almak için Kalender kasabasına geri döner. Orada bir butik otel açar ve asıl amacı babasının topraklarını satın almak.

MASAL, İLK İNTİKAMINI ALIR!

Ömer'in Dönüşü Tüm Oyunları Bozacak

Araziler hakkında Tunç’la görüşmeye gider ve Masal’ı tehdit etmesiyle kendisini tuvalette can çekişirken bulur. Masal, Tunç’un başında yaşadıkları aklına gelir ve onu ölüme terk eder. Tunç’in babasına ölüm haberi verilir ve uyuşturucudan öldüğü raporu gelir. Halil, oğlunun uyuşturucudan öldüğüne inanmaz ve bu işin içinde başka bir iş olduğunu düşünür. Battal ise Tunç’un ölüm haberine sevinir.

FİKRET KIZINI TANIR!

Masal, Battal’la arazi için görüşür ve çıkarken babası ile karşılaşır. Fikret, kızının kokusundan tanır ve yere yığılır. Hastaneye kaldırılan Fikret, gözünü açtığında, o kızın Gonca olduğunu onu getirmesini ister. Ömer, Masal’a olayı anlatır o da gitmeyi kabul eder. Masal’ın annesi onu tanımaz hatta eve almak istemez. Fikret, Masal’ı tekrar görür ama yanıldığını zanneder.

Ömer'in Dönüşü Tüm Oyunları Bozacak

Fikret, Ömer’i yurt dışından çağırır ve ona vekalet verip tüm arazileri satmasını ister. Ömer, satmaması için ısrar eder ve 3 milyon ipotek borcu olduğunu öğrenir. Ömer, bankaya giderek ipoteği kaldırır. Kasabadaki herkes o arazilerin peşindedir ve şimdide Masal talip olur. Masal Ömer’e, 60 milyon fiyat verir ama Ömer kabul etmez.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler