Ana SayfaÜnlülerSosyal Medya'da Eğitim Seviyesi Eleştirilen Şeyma Subaşı Sinirlendi!

İlgili Postlar

Sosyal Medya’da Eğitim Seviyesi Eleştirilen Şeyma Subaşı Sinirlendi!

Kızının eğitim seviyesi haberi yapılan haberde Şeyma Subaşından tepki yağdı, Sosyal Medya’da Eğitim Seviyesi Eleştirilen Şeyma Subaşı Sinirlendi!

Şeyma Subaşı Kimdir

Geçtiğimiz günlerde sosyal medya üzerinde Şeyma Subaşı ve Acun Ilıcalı’nın 5 yaşındaki minik kızı “Melisa”nın eğitim seviyesi hakkında yapılan haberi ünlü Şeyma Subaşı görmezden gelemedi.

Sosyal medyanın en çok dikkat haberi oldu!

Yapılan haber “Daha önce eğitim görmediği için eleştirilen Acun Ilıcalı ve Şeyma Subaşı’nın 5 yaşındaki kızları Melisa Velayetinin babası Ilıcalı’ya geçmesinin ardından okuluna ara vermeden devam ediyor” şeklindeyken sosyal medya üzerinden Şeyma Subaşı’nın dikkat çeken tepkisi ise;

“Eylem’cim bu haber ile şaka yapmak istedin herhalde? TV8’de kanalda nasıl çalışmaya başladın? Bunları da söyler misin?” şeklinde oldu.

Şeyma Subaşının Sosyal Medyada Gelen Tepkilere Tepkisi“Hayır sinirlenmedim” dedi, yorumlarını kaldırdı!

Yapılan sosyal medya haber paylaşımında kendisinin de geçtiği için, dayanamayıp bombayı patlatan Şeyma Subaşı, gelen yorumlara tekrar sinirli olmadığını belirterek,

“Hayır sinirlenmek değil, şaşırdım. Paytak konuşuyor! Ekrana olmaz dediler, ben zorla “Çok tatlı ekranlara enerji verir” dedim. Olsun, iyi niyetten hiç bir zaman zarar gelmez”  yanıt verdi.

Yapılan ardı ardına yapılan yorumlardan bir süre sonra sessiz kalan Şeyma Subaşı, yorumlarını kaldırarak tartışmadan çekildiğini ilan etti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler