Ana SayfaDedikoduDemet Akalın'dan Şeyma Subaşı'na Eleştiri!

İlgili Postlar

Demet Akalın’dan Şeyma Subaşı’na Eleştiri!

Şeyma Subaşı ile Acun Ilıcalı boşanmalarının ardından sosyal medyada daha çok yer almaya başlayan Subaşı hakkında bir çok iddia ortaya çıktı. En son çıkan haberlere göre Şeyma Subaşı’nın kimleri işe aldırıp kimleri işten kovdurduğu haberleri gündeme oturdu. Demet Akalın’da bu konuda sessiz kalmadı. Demet Akalın’dan Şeyma Subaşı’na eleştiri.

Demet Akalın Kimdir?

Demet Akalın’dan Şeyma Subaşı’na Eleştiri!

Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı’nın boşanmalarından sonra 5 yaşındaki kızlarının velayetinin Acun’na geçmesinin ardında, çocuk okula ara vermeden devam ediyor haberlerine bir yorumda Demet Akalın’dan geldi. Demet Akalın, kardeşinin Şeyma Subaşı tarafından Tv8’den kovdurduğu iddiaları gündeme bomba etkisi yarattı.

Şeyma Subaşı, sinirlenmediğini ancak şaşırdığını, Eylem İpek Şafak için, ‘Paytak konuşuyor ekrana olmaz’ dediler, ben zorla ‘Çok daha tatlı. Ekrana enerji verir’ dedim. Olsun iyi niyetten zarar gelmez” yorumunda bulundu.

Akalın daha önce, Şeyma’yı bomba patlarken dans videosu koydu diye uyarmasının ardından, iki sene boyunca kablo taşıyarak emek verdiği Tv8 kanalından 1 hafta sonra kovulduğunu açıkladı. İşte Demet Akalın’ın o yorumu.

Demet Akalın'dan Şeyma Subaşı'na Eleştiri

Şeyma Subaşı Kimdir?

Demet Akalın’dan Şeyma Subaşı’na İlginç Tepki!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler