Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı Kendisini Eleştirenlere Sert Cevabı!

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı Kendisini Eleştirenlere Sert Cevabı!

Şeyma Subaşı, kendisi hakkında çıkan haberlere sosyal medya hesabı üzerinden tek tek cevap verdi. Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı’dan boşanmasına sebep olarak gösterilen, kızı Melisa’nın hastaneye kaldırılma haberlerini ve Demet Akalın’ın kardeşini Tv8’den kovdurdu iddialarına cevap verdi. Şeyma Subaşı kendisini eleştirenlere sert cevabı.

Acun Ilıcalı kimdir?

Şeyma Subaşı Kendisini Eleştirenlere Sert Cevabı!

Demet Akalın kardeşinin Şeyma Subaşı tarafından Tv8 ‘deki işinden kovdurduğu yönündeki iddialarını Subaşı yalanlardan, Acun Ilıcalı ile boşanmasına sebep olarak gösterilen kızının hastaneye kaldırılmasının ardından tek celsede boşandıkları iddialar arasında idi. Subaşı, Melisa’nın içnde ilaç olan suyu içtiğini ve o yüzden hastaneye kaldırıldığını da yalanladı.

Şeyma Subaşı Kendisini Eleştirenlere Sert Cevabı

SUBAŞI; MELİSA HASTANEYE KALDIRILMADI!

Şeyma Subaşı, kızının hastaneye kaldırılma iddialarını yalanladı ve Melisa’nın şimdiye kadar hiç hastaneye kaldırılmadığını, şu yaşına kadar aşıları dışında hiç hastaneye gitmediğini belirtti.

ÇALIŞMAYA DEVAM ETSİN DİYEN BENİM!

Şeyma Subaşı, Demet Akalın’ın kardeşini işten kovdurdu iddialarına sosyal medya üzerinden cevap verdi. Subaşı, iki sene kablo taşıdı kanalda dedikleri kişiyi işten çıkartanın kendisi olmadığını, hatta tam tersi kendisini suçlayacakları ve üstüne geleceklerini bildiği için çalışmaya devam etmesini isteyen kişinin kendisi olduğunu belirtti. Ayrıca, her suçlamayı cevap vermez diye, kendisinin üzerine atıp, ‘Sizler bütün masalarda beni konuşacaksınız ben de hayatımı yaşamaya devam edeceğim.” paylaşımında bulunarak iddiaları red etti.

Şeyma Subaşı’ın işte o paylaşımı!

Şeyma Subaşı Kendisini Eleştirenlere Sert Cevabı

 

Demet Akalın’dan Şeyma Subaşı’na Eleştiri!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler