Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın Yıllar Sonra Alişan'ın Evinde!

İlgili Postlar

Demet Akalın Yıllar Sonra Alişan’ın Evinde!

Uzun zamandır küs oldukları bilinen Demet Akalın ile Ali Şan 6 yıl aradan sonra bir televizyon programı aracılığı ile barıştılar. Programa telefonla bağlanan Alişan ile Demet Akalın ‘kırk yıldır iyi bir iş yaptınız’ diyerek espiri yaptılar. Alişan’ın yeni doğan bebeğini görmeye giden, Demet Akalın yıllar sonra Alişan’ın evinde.

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın Yıllar Sonra Ali Şan’ın Evinde!

https://youtu.be/UODRBPBWnuk

Ünlü Şarkıcı Ali Şan ile Demet Akalın 6 yıl önce tartışmış ve ikilinin araları bozulmuştu. 6 yıl aradan sonra Alişan’ın evinde bir araya gelen ikili, Demet Akalın’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla aralarındaki buzların eridiğinin kanıtı oldu. Demet Akalın o paylaşımında; ‘ Günümüz mis kokulu Burak’la başladı’ mesajını paylaştı.

İşte o paylaşım..

Demet Akalın Yıllar Sonra Ali Şan'ın Evinde
Demet Akalın Yıllar Sonra Alişan’ın Evinde

KUYUMCU DEĞİL KUYUMCULAR ÇARŞISINA UĞRAMIŞ!

Kanal D ekranların yayınlanan programı telefonla bağlanan Alişan, Demet Akalın ile yıllar sonra ilk buluşmalarını anlattı. Oturup konuştuklarını, birlikte kahvaltı ettiklerini ve Burak’ı çok sevdiğini, ayrıca eli de boş gelmediğini söyledi. Alişan Demet Akalın’ın kuyumcuya değil, kuyumcular çarşısına uğrayıp geldiğini ama ne hediye aldığını söylemedi.

Alişan kimdir?

Alişan’ın oğlu Burak’a 150 bin lira değerindeki takı taktı iddialarına ise, bebeğe takılan takıları söylemesinin ayıp olacağını, kendisinin de gittiği düğünlere, sünnetlere eli boş gitmediğini belirtti.

 Alişan ve Demet Akalın Gözyaşları İçinde Barıştı!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler