Ana SayfaÜnlülerAcun Ilıcalı'dan Satılan Şeyma'nın Villası Hakkında Şok Açıklama

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı’dan Satılan Şeyma’nın Villası Hakkında Şok Açıklama

Geçtiğimiz günlerde Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın eski eşi Şeyma Subaşı’ya düğün hediyesi olarak satın aldığı villayı sattığı haberleri Magazin Haberleri‘ne bomba gibi düşmüştü. Acun Ilıcalı bugün iddialarla ilgili bir açıklama yaptı. İşte detaylar..

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’nın Yaşadığı Villayı Kaça Sattı?

Acun Ilıcalı’dan Satılan Şeyma’nın Villası Hakkında  Açıklama Geldi!

Ünlü sunucular Bircal Bali ve Ece Erken’in birlikte sundukları Söylemezsem Olmaz adlı programın dünki yayınlanan bölümünde, Acun Ilıcalı’nın süper lüx villasını 50 milyon’a sattığını iddia etmişlerdi. Acun Ilıcalı’dan villa haberine ilişkin bugün bir düzeltme geldiği anlaşıldı.

Acun Ilıcalı kimdir?

acun ılıcalı ece erken ile ilgili görsel sonucu

Ünlü Sunucu Ece Erken Bugünkü Yayında Açıklamada Yaptı;

“Acun Ilıcalı dün ikimizi de aradı. Dün yaptığımız haberde villanın 50 milyon TL’ye satıldığını duyurmuştuk. Acun Ilıcalı evin satışı için pazarlıkların devam ettiğini söyledi. O ev yaklaşık 100 Milyon TL’ye alınmış ve 50 Milyon TL’nin üzerinde bir fiyata satacağını ayrıca Şeyma Subaşı’nın sokakta kalmayacağını; yaptıkları protokol gereği Şeyma Subaşı’na başka bir ev alacağını söyledi.”

Şeyma Subaşı Kimdir

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı villayla ilgili daha önce yaptığı açıklamada şöyle demişti;

 “Boşanma işlemi gerçekleşince de Acun kendi iradesiyle evi satmayı uygun buldu. Bende zaten evden ayrılacaktım. Çünkü ev gerçekten büyük ve biz evde kızım, bakıcısı ve ben yaşadığımız için orada kalmaya devam etmek uygun değildi benim içinde”

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler