Ana SayfaDedikoduAcun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'nın Yaşadığı Villayı Kaça Sattı?

İlgili Postlar

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’nın Yaşadığı Villayı Kaça Sattı?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, kısa bir süre önce ayrıldığı eşi Şeyma Subaşı’nın yaşadığı villayı sattğı iddia edildi. Konunun tüm Detayları Haberimizde..

Acun Ilıcalı’ya Gizli Bir Hayranından Şaşırtan Hediye!

Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı’nın Yaşadığı Villayı Kaça Sattı?

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, geçtiğimiz yıl Şeyma Subaşı’ndan ayrılma kararı almış ve Acun Ilıcalı, kızı Melisa’nın annesi eski eşi Şeyma Subaşı’na düğün hediyesi olarak verdiği villayı satılığa çıkarmıştı. Ünlü sunucular Bircal Bali ve Ece Erken’in hazırlayıp sunduğu Söylemezsem Olmaz adlı programda bu gün yayınlanan bölümünde, Acun Ilıcalı’nın süper lüx villasını sattığı öne sürüldü.

Evlendikten Sonra Düğün Hediyesi Olarak Alınmıştı

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı’na Acun Ilıcalı Kuruçeşmedeki  bu süper lüx villayı evlendikten sonra düğün hediyesi olarak tam  56 milyon para ödeyip almıştı. Ünlü ikili kızları Melisa ile birlikte bu villada yaşamaya başladılar.

Şeyma Subaşı Kimdir

Villa’nın Satın Alınan Fiyatından Çok Düşüğe Satıldı!

Boşanma işlemleri bittikten sonra villayı satışa sunan Acun Ilıcalı’nın Evi aldığı fiyatın 6 milyon altında 50 milyona sattığı öğrenilen bilgiler arasında

Şeyma Subaşı: “Ben Zaten Taşınacaktım”

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı villayı satma kararı aldığında evden çıkmak zorunda kalan fenomen Şeyma Subaşı, daha önce Ayşe Arman’a verdiği bir röportajda Kuruçeşme’deki villa sorulunca “Acun evden çıktı, şimdi ben de ayrılacağım. Acun boşandıktan sonra  kendine başka bir ev bulup yerleşti. Şimdi sıra bende kendime taşınacağım ev bakıyorum” demişti.

Fenomen Şeyma Subaşı, kendisine hediye edilen villa hakkında  “Boşanma işlemi gerçekleşince de Acun kendi iradesiyle evi satmayı uygun buldu. Bende zaten evden ayrılacaktım. Çünkü ev gerçekten büyük ve biz evde kızım, bakıcısı ve ben yaşadığımız için orada kalmaya devam etmek uygun değildi benim içinde” ifadeleriyle konuşmuştu. Şeyma Subaşı’nın  oturmaya devam ettiği villayı ne zaman boşaltacağı ise Magazin gündeminde merak konusu oldu.

Acun Ilıcalı kimdir?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler