Ana SayfaDizilerGülperi 23. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Artemis Ve Hasan Aşkına Gölge Düşüyor!

İlgili Postlar

Gülperi 23. Bölüm 1. Fragmanı İzle! Artemis Ve Hasan Aşkına Gölge Düşüyor!

Fox tv’nin sevilen dizisi Gülperi 23. yeni bölümü ile ilgili bilgiler gelmeye başladı. Dizinin yeni bölümü 8 mart cuma günü ekranlara gelecek. Kadir ve Gülperi, çocuklarına evlendiklerini bir türlü söyleyememiş, önce Şeyma şoku sonra Hasan ve Artemis arkı, iki yeni bölümde evlendiklerini söyleyebilecekler mi? Gülperi 23. bölüm 1. fragmanı izle! Artemis ve Hasan aşkına gölge düşüyor. Ayrıntılar haberimizde..

Gülperi Dizisi Oyuncuları Kimler? Gülperi Dizisinin Konusu Ne?

Artemis Ve Hasan Aşkına Gölge Düşüyor!

Son bölümde, Artemis ile Hasan birlikteliklerini anne ve babalarına anlatmak için buluşurlar. Gülperi ile Kadir ise kendilerinin anlatmak isteyip de bir türlü anlatamadıkları, evlendikleri konusunu anladıklarını sanarak büyük bir heves ile gittikleri buluşmadan, yüzüklerini çıkarırlar ve büyük bir hayal kırıklığı yaşarlar.

Gülperi dizisinin 23. bölüm ilk fragmanı yayınlandı. Fragmanda, Kadir, Hasan’a, kardeşiz biz dediğini vurguluyor. Hasan ve Bedriye, anneleri ile Kadir arasında olan şeyleri bildiğini zannettikleri Can’ı sıkıştırıyorlar. Artemis’i, Hasan’ın eski kız arkadaşı Selen, Hasan’ı ona kaptırmaya hiç niyetinin olmadığını söylüyor. Bu arada Eyüp, hastanede kriz geçiriyor. Acaba Gülperi ile Kadir’in evlendiğini mi öğrendi?

Gülperi 23. bölüm 1. fragman..

GÜLPERİ DİZİSİ 22.BÖLÜM ÖZETİ!

Kadir ve Gülperi resmen evlendiler ama çocuklarına açıklama fırsatı bulamazlar. Şeyma, Kadir ile Gülperi’nin evlendiklerini öğrenir ve bir adam tutup kendini dövdür. Kadir’in evine yerleşip onların huzurunu kaçırmayı başarır. Gülperi, Şeyma’yı Kadir’in evinde görünce deliye döner ve artık evlendiklerini herkese açıklamaları gerektiğini söyler.

HASAN BABASI İLE YÜZLEŞİYOR!

Eyüp, kaçma planları yaparken birden fikrini değiştiriyor. Gülperi’nin evine giderek, onu dövüyor ve onunla birlikte gelmesi istiyor. Gülperi, onu sevmediğini onunla gelmek istemediğini söyleyince silah çekiyor. Can, içeri girip Kadir’e haber veriyor ve Kadir eve gelir, Eyüp silahı ona yöneltir. O sırada Can, baba deyip Kadir’e sarılıyor. Eyüp daha da çıldırıyor ve polisler geliyor ve Eyüp’ü kolundan vuruyorlar.

HASAN VE ASTEMİS ARTIK BERABERLER!

Gülperi Ve Kadir Evlendiklerini Söyleyebilecek Mi

Kadir ile Gülperi çocukların kendi durumlarını evlendiklerini anladıklarını sanırlar. Onlar kendi aşklarından bahsederken, Gülperi ve Kadir rahatlayarak bu açıklamanın ne kadar kolay olduğunu düşünürken onlar kendi birlikteliklerini açıklarlar.

 Gülperi 22. Bölüm Yayınlandı! Gülperi Ve Kadir Evlendiklerini Söyleyebilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler