Ana SayfaDizilerVuslat 10. Bölüm Fargmanı İzle! Kerem'in Duygusal Anları!

İlgili Postlar

Vuslat 10. Bölüm Fargmanı İzle! Kerem’in Duygusal Anları!

Trt 1 ekranlarının sevilen dizisi Vuslat 9. son bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde, Altan’ın kalbinin durması büyük şok yaşatmıştı. Neyse ki iyi haber geldi ve Altan tekrar hayata döndü. Aziz, Kerem’e gerçek annesinin ve babasının katilinin Tahsin olduğunu söylemişti ve Kerem annesinin ve babasının isimleri Tahsin’e sormuştu. Perihan hanım, Kerem’e annesinin fotoğrafını verir. Kerem’in duygusal anları yürek burkar. Vuslat 10. bölüm fragmanı izle!

Vuslat Dizisi Oyuncuları

Kerem’in Duygusal Anları!

Vuslat dizisinin seyri değişiyor, Yalçın komiser odasındaki panoda tüm oklar Aziz’in üstündeyken, hepsini silip Tahsin’in üstüne getiriyor. Yalçın artık Aziz’in suçlu olduğuna inanmıyor.

Vuslat dizisinin 10. bölümü ilk fragmanı geldi. Fragmanda; Perihan hanım, Kerem’i arıyor ve en çok istediği şeyi vereceğini söylüyor. Ona annesiyle kendisinin çekilmiş fotoğrafını veriyor ve Kerem gözyaşlarına boğuluyor. Feride, Aziz’in kavga ettiği gecede yere düşürdüğü telefonu Aziz’den alıyor ve Yalçın’a teslim ediyor.

İşte Vuslat 10. bölüm yeni fragmanı;

VUSLAT DİZİSİ 9. SON BÖLÜMDE YAŞANANLAR!

Altan’ın ameliyat masasında kalbinin durması Aziz’i ve Feride’yi korkutuyor.  Meczup hastaneye ayakları kan içinde perişan bir halde gelir. Doktorların çabası ile Altan hayata tekrar dönüyor.

Feride, yaşadığı olayların tüm faturasını Aziz’e kesiyor. Son zamanlarda üst üste yaşadığı tüm olayların nedenini onu olarak görür ve kendisinden uzak durmasını söyler. Kerem, içinde bir türlü dinmeyen kini ile etrafındakileri de kirletmeye devam eder. Bu sefer kafayı, Feride’nin kız kardeşine takar ve kendisine aşık etmeyi başarır.

KEREM, FERİDE’Yİ TEHDİT EDİYOR!

Kerem, Feride’nin kardeşleri, Fırat ve Ceylan’ı avucunun içine alarak onların üzerinden Feride’ye istediği zaman istediği şeyi yapmasını ister. Feride, kardeşleri söz konusu olunca tamam demez ama zaman vermesini ister.

NEHİR AZİZ’İ, KEREM ŞİRKETİ İSTİYOR!

Nehir Kerem’e, kendisinin Aziz’i istediğini ve onun şirkette imza yetkisini istediğini kendisi ile iş birliği yaparsa ikisininde amacına ulaşacağını söyler. İmza yetkisini aldığını sanan Kerem şok olur. Çünkü yönetim kurulundan kimse ona imza yetkisi için oy vermemişti. İmza yetkisini ona vermeyen Aziz ve Tahsin’den intikam almak için yemin eder.

Vuslat 9. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Kerem’in Sorusuna Tahsin Ne Cevap Verecek?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler